Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Konuşanlar 126 Bölüm Full İzle! Konuşanlar 126. Bölüm Tek Parça İzle! Hasan Can Kaya Konuşanlar Short Time

Her hafta yeni bölümü yayınlanan Konuşanlar 126. bölüm geldi. Komedyen Hasan Can Kaya 126. bölümü yayına soktu. Birbirinden enteresan anıların ekrana geldiği Konuşanlar yeni bölüme Zafer isimli gardiyan ile boynuna Sefo dövmesi yaptıran konuk damga vurdu. Konuşanlar Youtube yeni bölüm tanıtımı yayına girdi. İşte Hasan Can Kaya Konuşanlar 126 bölüm full izle ekranı..

Her hafta yeni bölümü

Milyonlarca izleyici tarafından pürdikkat takip edilen Konuşanlar yeni bölüm zamanı geldi. Her hafta Hasan Can Kaya tarafından yayınlanan Konuşanlar programı bölümlerine bir yenisi daha eklendi. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan komedyen Hasan Can Kaya konukları eğlendirmeye devam etti. Kahkaha seslerinin stüdyoyu aştığı Konuşanlar evreninde yeni bölüm sinyali verildi. Hasan Can Kaya’nın eğlenceli sunumuyla gülme garantili saatler geçireceğiniz Konuşanlar 126 bölüm yayında. Tanıtımı Youtube’dan yapılan Konuşanlar tüm bölümleri Exxen platformunda yerini aldı. Milyonların severek takip ettiği Konuşanlar 126 bölümde gardiyan Zafer ile boynuna Sefa dövmesi yaptıran konuğun anıları damga vurdu. İşte Hasan Can Kaya Konuşanlar 126 bölüm full izle linki ve tüm detaylar..

YOUTUBE KONUŞANLAR 126 BÖLÜM İZLE FULL TEK PARÇA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

KONUŞANLAR 126 BÖLÜM İZLE FULL TEK PARÇA 

Komedyen Hasan Can Kaya yine rahat durmadı. Milyonların severek takip ettiği Konuşanlar dünyasına yepyeni bir bölüm daha katıldı. Konuşanlar 126. bölümün en çok konuşan isimleri Zafer ve Demet oldu. Gardiyan Zafer’in hikayesini duyan kahkahayı bastı. Tekirdağ T Tipi cezaevinde çalışan gardiyan Zafer’in hikayesini duyan kahkahaya boğuldu. Hasan Can, “Ne demek T tipi?” diye sordu. Gardiyan yüksek güvenlikli yanıtını verdi. Hasan Can Kaya, “Ağır suçlular mı kalıyor? Cinayet falan” dedi. Kahkaha yüklendi ve gardiyandan, “Basit suçlar yani hırsızı, arsızı, katili” yanıtı gelince olanlar oldu. Hem Hasan Can Kaya hem de stüdyodaki konuklar gülme krizine girdi. Programın devamında en enteresan hikayelerden biri de boynuna Sefo dövmesi yaptıran konuk oldu. Hasan Can, bir erkekte aradığı özellikleri sordu ve aldığı cevaplarla şoke oldu. “Zeka ve Instagram profili düzgün olsun” yanıtı gelince olanlar oldu. Hasan Can’dan, “5 benzemez. Özelliklere bak” yorumu geldiğinde kahkahanın dozu arttı.

HASAN CAN KAYA KONUŞANLAR SHORT TIME

Milyonlarca seyirci kitlesine sahip Hasan Can Kaya’nın ekrana getirdiği Konuşanlar güldürüsü herkesi güldürdü. 21 Aralık perşembe günü ekrana gelen Konuşanlar 126 bölüme damga vuran anlar defalarca izlendi. Tanıtımları Youtube üzerinden, tüm bölümleri Exxen platformundan yayınlanan Konuşanlar yeni bölüm izlenmeye başladı. Her hafta yeni bölümle izleyicilerin karşısındaki yerini alan Konuşanlar 126 bölüm geldi. Hasan Can Kaya yine herkesi kırdı geçirdi. İzleyenlere keyifli anlar geçirten Hasan Can Kaya efsanesi Konuşanlar yeni bölüm ve tüm bölümleri takip edebilirsiniz. Konuşanlar yeni bölümde yer almak için Biletix ya da Mobil Mobilet gibi uygulamalardan Konuşanlar bilet alabilirsiniz.