Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Konuşanlar 129 Bölüm İzle Full TEK PARÇA! Hasan Can Kaya Konuşanlar Son Bölüm İzle Youtube! Konuşanlar 129. Bölüm Tek Parça İzle

Kahkaha tufanının dinmediği Konuşanlar 129. bölüm geldi. Hasan Can Kaya sınıfın en çok Konuşanlar isimlerini tahtaya yazdı. Konuşanlar yeni bölüme 26 yaşında iki kere evlenip boşanan Tevfik’in evlilikten emekli olduğunu söylemesi damga vurdu. Kahkaha sesleri stüdyoyu aştı. İşte Konuşanlar 129 bölüm full izle linki..

Kahkaha tufanının dinmediği Konuşanlar

İzleyicilerin dört gözle beklediği Konuşanlar 129 bölüm izle ekranı geldi. Tanıtımları Youtube’dan, tüm bölümleri Exxen platformunda yayınlanan Konuşanlar 129. bölüm zamanı geldi. Beklenen Konuşanlar yeni bölümde kahkaha sesleri stüdyoyu aştı. Birbiri ardına anlatılan komik hikayeleri seyre dalan izleyiciler gözlerini 26 yaşında iki kere evlenip boşanan Tevfik’i çevirdi. Evlilikten emekli olduğunu söyleyen Konuşanlar Tevfik, “Evlilik olarak emekli oldum yani. Bir daha evlenmek yok” dedi. Komedyen Hasan Can Kaya efsanesi Konuşanlar yeni bölüm izlenmeye başladı. Her zaman olduğu gibi Hasan Can Konuşanlar listesini hazırladı. Bu macerayı Konuşanlar bilet alarak canlı izleyen seyirciler kahkaha atmadan duramadı. Aşağıdaki linke tıklayarak Hasan Can Kaya Konuşanlar sayfasına ulaşabilirsiniz. İşte Konuşanlar 129 bölüm full izle ekranı..

KONUŞANLAR 129 BÖLÜM FULL İZLE YOUTUBE EKRANI İÇİN TIKLAYIN

KONUŞANLAR 129 BÖLÜM FULL İZLE

Konuşanlar son bölüm araştırması yapan izleyiciye yeni bomba patladı. Merakla beklenen Konuşanlar 129. bölüm izle ekranı Youtube ve Exxen sayfalarında yerini aldı. Komedyen Hasan Can Kaya’nın sunumuyla ekrana gelen Konuşanlar 129. bölüm 10 Ocak Çarşamba günü yayına girdi. Konuşanlar 129 bölüm tahtasında en çok konuşanlar Tevfik, İpek, Cevahir, Murat, Cüneyt ve Halil oldu. Maceranın hız kesmediği Konuşanlar yeni bölüme evlilikten emekli olduğunu söyleyen Tevfik ortalığı kırdı geçirdi. 26 yaşında olan ve iki kere evlenip boşandığını söyleyen Konuşanlar Tevfik, “Evlilik olarak emekli oldum yani. Bir daha evlenmek yok” dedi. Hasan Can Kaya, “O zaman biz kadınlara haber verelim. Gidin bütün diyarlara haber salın. Kadınlar beklentiye girmesin. Tevfik emekli olmuş” deyince kahkahanın dozu iyice arttı. Ardından burnu sola doğru estetik yapılan konuk devreye girdi. Hasan Can’dan, “Niye sola doğru. Bir insanın doğuştan burnu sola doğru olabilir ama bir insan neden parasıyla burnunu sola doğru kırdırır. Doktor acıyıp bir yerden sonra banane ya demiş” deyince olanlar oldu.

HASAN CAN KAYA KONUŞANLAR 129. BÖLÜM FULL İZLE

Kahkaha atmadan duramayan Konuşanlar izleyicileri bilet alarak canlı yayında izlemenin keyfini çıkardı. Bir dakika yerinde durmayan komedyen Hasan Can Kaya 129. bölümde herkesi kırdı geçirdi. Tanıtımları Youtube üzerinden yapılan, tam bölümleri Exxen platformunda yayınlanan Konuşanlar 129. bölümde Hasan Can konuklara, “Bir yakınına onun hakkındaki düşünceni buradan söylemek istesen ne söylerdir” diye sordu. Konuşanlar Fatma ise, “Canım memelerine hapşırmaktan vazgeç. Sonra sizin seks hayatınız aklıma geliyor. Midem bulanıyor” deyince sesler yükseldi. Hasan Can’dan, “Peki o hapşırınca çok okşa mı diyorsunuz “dedi. Sınıfın en çok konuşanları yeni bölümü kaçırmayın.