Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Konuşanlar 135 Bölüm Full İzle! Hasan Can Kaya Konuşanlar Full İzle 135. Bölüm! Konuşanlar 135. Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Hasan Can Kaya’nın bildiklerinizden çok farklı olan sohbeti Konuşanlar 135 bölüm geldi. Her insanın farklı bir hikaye, her hikayenin farklı bir kahkaha olduğu Konuşanlar yeni bölüm izlenmeye başladı. İşte Hasan Can Kaya Konuşanlar 135 bölüm izle full tek parça ekranı..

Hasan Can Kaya'nın bildiklerinizden

Konuşanlar 135. bölüm başladı. Her insan farklı bir hikaye, her hikaye farklı bir kahkaha olan Konuşanlar efsanesinin yeni bölümü yayına girdi. Komedyen Hasan Can Kaya’nın sunumuyla ekrana gelen Konuşanlar güldürüsünde anlatılanlar olay oldu. Milyonların dört gözle beklediği Konuşanlar 135 bölüm başladı. Kahkaha seslerinin arşa çıktığı Konuşanlar yeni bölümde en çok konuşan listesi oluştu. Hasan Can Kaya’nın sunumuyla ekrana gelen Konuşanlar 135. bölüm Beyza, Mustafa, Ayberk anıları ekrana geldi. Birbirinden komik konukların ve hikayelerinin yer aldığı Hasan Can Kaya Konuşanlar 135 bölüm kaçırmayın. İşte Konuşanlar full izle 135 bölüm ekranı..

KONUŞANLAR 135 BÖLÜM FULL İZLE

İzleyicilerin hiçbir anını kaçırmadığı Konuşanlar 135. bölüm full izle ekranında Ayberk’in başından geçen komik olay herkesi güldürdü. Her hikayenin stüdyodaki kahkaha seslerini yükselttiği Konuşanlar 135. bölüm Ayberk, “Bu yaz yaşadığım olayı anlatmak istiyorum. Zürih’te bir mekan var” diye anlatmaya başladı. Devreye giren Hasan Can Ayberk’e, “Biraz sert anlat. Öyle sert anlat ki herkes korksun” dedi. Devam eden Ayberk, “Burası Zürih’in en pislik caddesi. Bir yere gitmek için oradan geçmem gerekiyor. Sokakta yürürken yanıma pembe bir limuzin yanaştı. ” deyince Hasan Can Kaya ile krize girdi. Konuşanlar 135 bölüm sinirlendiğinde eşini poposunu yumruklayan konuk herkesi güldürdü.

KONUŞANLAR 135 BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN