Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Konuşanlar 136 BÖLÜM FULL İZLE: Hasan Can Kaya Konuşanlar 136. Bölüm İzle Youtube Tek Parça! Konuşanlar Son Bölüm İzle Full Tek Parça

Konuşanlar 136. bölüm izlenmeye başladı. Hasan Can Kaya’nın sevilen yapımı Konuşanlar yeni bölümde tahtaya Oktay, Semanur, Ece’nin adı yazıldı ve kahkaha zamanı başladı. Hasan Can Kaya günün en çok konuşanlar listesini oluşturdu. İşte kahkaha tufanı Konuşanlar 136 bölüm full izle ekranı..

Konuşanlar 136. bölüm izlenmeye

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya’nın sunumuyla ekrana gelen Konuşanlar yeni bölüm yayına girdi. Birbirinden komik ve enteresan hikayelerle stüdyoyu dolduran konuklar mikrofonu alınca olanlar oldu. Bildiklerinizden çok farklı olan Konuşanlar efsanesi 136. bölümüyle yayındaki yerini aldı. Her insanın farklı bir hikaye, her hikayenin farklı bir kahkaha olduğu Konuşanlar 136. bölüm Oktay, Semanur, Abbas, Mustafa, Eda ve Ece’nin adı tahtaya yazıldı. Birbirinden eğlenceli konukların yer aldığı Konuşanlar 136 bölüm full izle ekranı burada. İşte Hasan Can Kaya Konuşanlar 136. bölüm full izle linki..

HASAN CAN KAYA KONUŞANLAR 136 BÖLÜM İZLE

Konuşanlar 136 bölüm izle linki geldi. İzleyicilerin hiçbir bölümünü kaçırmadığı Konuşanlar yeni tanıtımda kahkaha sesleri stüdyoyu aştı. Hasan Can Kaya gözüne kestirdiği isimlerin komik anılarını duydukça espriler havada uçuştu. İzleyenleri gülme krizine sokan Hasan Can Kaya yapımı Konuşanlar yeni bölümde ünlü giyim mağazasında çalışan Semanur’un hikayesini duyanlar kahkahaya boğuldu. , Konuşanlar 136. bölüm full izle hemşire olan Eda’nın hiç alkışlamaması Hasan Can’ın dikkatini çekince olanlar oldu. “Unutuyorum arada” diyen Eda’ya Hasan Can’dan, “İnsan hayatını sana nasıl teslim ediyorlar” çıkışı gecikmedi.

KONUŞANLAR SON BÖLÜM İZLE YOUTUBE TEK PARÇA

Konuşanlar son bölüm izle ekranında Hasan Can Kaya konukların hikayeleriyle ilgilendikçe sesler yükseldi. Kahkaha seslerinin stüdyoyu aştığı Konuşanlar yeni bölümde Hamburg’da dönerci dükkanı olan konuğun hikayesini duyan krize girdi. Hasan Can konuklara “İlk buluşmada sorulmaması gereken en abes soru nedir” diye sordu. “Daha güzel bir arkadaşın var mı” cevabı veren konuğa Hasan Can Kaya, “O hangi centilmen şövalye” deyince kahkahanın dozu epey arttı. Konuşanlar yeni bölüm tanıtımları Youtube tüm bölümleri Exxen platformunda sizleri bekliyor.