Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Konuşanlar Çok Aşk Özel İzle! Hasan Can Kaya Konuşanlar Çok Aşk Özel Tek Parça İzle

Konuşanlar efsanesiyle akıllarda kalan Hasan Can Kaya bombayı patlattı. Büşra Pekin ile başrollerini paylaştığı Konuşanlar Çok Aşk filmi özel bölüm yayına girdi. Konuşanlar Youtube hesabından film için özel bir bölüm yayınlayan Hasan Can Kaya beğeni topladı. İşte Konuşanlar Çok Aşk Özel izle ekranı..

Konuşanlar efsanesiyle akıllarda kalan

Güldürü tufanı Konuşanlar efsanesinin yıldızı Hasan Can Kaya filmi geldi. Stand-up gösterileriyle ünlenen Hasan Can Kaya izleyiciyi daha fazla bekletmedi ve Çok Aşk filminin detaylarını verdi. Exxen platformu üzerinden yayınlanan Konuşanlar programında Çok Aşk filmi için özel bölüm yayınlayan Hasan Can Kaya, başrollerini Büşra Pekin’le paylaştı. Konuşanlar Çok Aşk özel bölüm binlerce kez izlendi. Arama motorlarında Konuşanlar Çok Aşk özel, Konuşanlar Çok Aşk özel izle, Konuşanlar bilet 2023 sorgulaması yapan izleyiciler detayları öğrendi. Konuşanlar efsanesiyle milyonlara kahkaha attıran Hasan Can Kaya bu kez filmi ile gündem oldu. İşte merakla izlenen Konuşanlar Çok Aşk Özel izle ekranı..

KONUŞANLAR ÇOK AŞK ÖZEL İZLE

Stand-up gösterileriyle ünlenen Hasan Can Kaya, Çok Aşk filminin detaylarını paylaştı. Bir yandan hayallerini gerçekleştirmeye çalışırken bir yandan da hayatının aşkının kalbini kazanmaya çalışan bir adamın hikayesini konu edinen Çok Aşk filmi bilgileri geldi. Çok Aşk filmi başrolü Coşkun, en büyük hayali komedyen olup film yapmak olan genç bir adamdır. Abisi İrfan ile korsan film satarak geçimini sağlayan Coşkun’un yaşamı, hayatının aşkı olan Ayla ile karşılaşmasıyla bambaşka bir hal alır. Senaryo yazıp, en büyük tutkusu olan sinema ile ilgili hayallerini gerçekleştirmeye çalışan Coşkun aynı zamanda Ayla’nın da gönlünü kazanmaya çalışır. Hasan Can Kaya ve Büşra Pekin’in başrollerini paylaştığı Çok Aşk filminde Tevhide Şebnem Sönmez yer aldı. Komedi kralı Hasan Can Kaya Konuşanlar Çok Aşk filmi 27 Ekim’de sinemalarda..

KONUŞANLAR ÇOK AŞK ÖZEL 

Hasan Can Kaya’nın programı Konuşanlar’ın özel bölümüne katılan Büşra Pekin, Çok Aşk filmi hakkında detaylar verdi. Çok Aşk filminde en zorlandığı yerin sevişme sahnesi olduğunu söyleyen Büşra Pekin herkesi güldürdü. Komedyen Hasan Can Kaya, Exxen’de yayınlanan Konuşanlar programında film Çok Aşk özel bir bölüm çekti. Youtube’da yayınlanan Konuşanlar Çok Aşk Özel bölüm binlerce kez tıklandı. Başrol Büşra Pekin, Hasan Can Kaya’nın filmdeki en zorlandıkları sahneyi sormasıyla, “Sevişme sahnesi” yanıtını verdi. Ardından, “Ama niye; çok soğuktu yoksa geri kalan her şey çok iyiydi…” dedi.

HASAN CAN KAYA KONUŞANLAR ÇOK AŞK ÖZEL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN