KONUŞANLAR YENİ SEZON TARİHİ 2024: Hasan Can Kaya Konuşanlar Yeni Sezon Ne Zaman? Konuşanlar Son Bölüm İzle Youtube

Her insanın farklı bir hikaye olduğu Konuşanlar efsanesinde kahkahayla geçen bir sezon daha sona erdi. Hasan Can Kaya'nın sunumuyla ekrana gelen Konuşanlar efsanesinde son bölüm ardından yeni sezon beklenmeye başladı. Peki, Konuşanlar yeni sezon ne zaman? İşte yanıtı..

KONUŞANLAR YENİ SEZON TARİHİ 2024: Hasan Can Kaya Konuşanlar Yeni Sezon Ne Zaman? Konuşanlar Son Bölüm İzle Youtube

Tanıtımları Youtube tüm bölümleri Exxen platformunda yayınlanan Konuşanlar güldürüsünde 150 bölüm geride kaldı. Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın sunumuyla ekrana gelen Konuşanlar programında 150. bölüm sezon finali ile yapıldı. Birbirinden komik ve enteresan hikayelerin yer aldığı Konuşanlar efsanesinde son bölüm izleyenler gözlerini yeni bölüm tarihine çevirdi. Peki, Konuşanlar yeni sezon ne zaman? İşte Hasan Can Kaya Konuşanlar izle son bölüm linki..

KONUŞANLAR 150. BÖLÜM SEZON FİNALİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KONUŞANLAR YENİ SEZON TARİHİ 2024: Hasan Can Kaya Konuşanlar Yeni Sezon Ne Zaman? Konuşanlar Son Bölüm İzle Youtube - Resim : 1

KONUŞANLAR YENİ SEZON NE ZAMAN?

Konuşanlar 150. bölüm sezon finali haziran ayının son haftası ekrana geldi. Stüdyoda kahkaha seslerinin yükseldiği Konuşanlar efsanesinde yaz aylarına girişle birlikte sezona ara verildi. Hasan Can Kaya'nın sunumuyla ekrana gelen Konuşanlar programında yeni sezon tarihi henüz açıklanmadı ancak eylül ayında tekrar başlayacağı düşünülüyor. Birbirinden komik hikayeleriyle izleyenleri ekran başına çivileyen Konuşanlar yeni sezon tarihi verildiğinde haberimizi güncelleyeceğiz.

KONUŞANLAR TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Şermin Temur