Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Konuşanlar’ın 122. bölüm tanıtımı yayınlandı! Hasan Can Kaya kırdı geçirdi… ‘Ne kadar pisleşebilirsin?’

Son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan ünlü komedyen Hasan Can Kaya, programının yeni bölüm tanıtımı ile gündeme bomba gibi düştü. Kaya ile bir konuk arasında geçen diyalog, stüdyoyu kahkahalara boğdu.

Son dönemlerin en çok

Seneler önce YouTube’a giriş yapan ve kısa süre içerisinde ‘Konuşanlar’ isimli programı ile ciddi bir hayran kitlesine erişmeyi başaran ünlü komedyen Hasan Can Kaya, son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer almaya devam ediyor. Acun Ilıcalı’nın teklifini kabul ederek Exxen’e transfer olan ve yanı sıra geçtiğimiz günlerde vizyona giren ilk filmi ile de sevenlerinin dikkatlerini çeken Kaya, ayrıca aşk hayatı ile de magazin gündemine sık sık konu oluyor.

Güzel oyuncu Büşra Pekin ile başrollerini paylaştıkları ‘Çok Aşk’ isimli filmde sergilediği performans ile dikkat çeken Hasan Can Kaya, son dönemlerde rol arkadaşı ile aşk yaşadığına yönelik çıkan iddialar ile gündeme gelmeye başladı. Çiftin bir süredir ilişki yaşadıkları ancak bu durumu filmlerinin önüne geçmemesi amacı ile sakladıkları ileri sürüldü. Şu ana kadar iddialara karşı sessiz kalmayı tercih eden ikili sevenlerinin merakta bırakırken beklenen açıklama Büşra Pekin’den geldi. Kaya ile sevgili olmadıklarını, böyle bir ilişki kurmadıklarını belirten Pekin, dostluklarının kuvvetli olduğuna dikkat çekti.

Kaya- Pekin ilişkisinin olmadığı netlik kazanırken ünlü komedyen son olarak Konuşanlar’ın yeni bölüm tanıtımı ile gündeme geldi. Programın yeni bölüm tanıtımında bir izleyici ile sohbet ettiği görülen Kaya, sözleri ile bir kez daha stüdyoyu kırdı geçirdi.

“BENİM NEYİMİN DÜZELMESİ GEREK?”

122. bölüm tanıtımı ile gündeme gelen Konuşanlar’da Hasan Can Kaya ile tıp fakültesinde eğitim gördüğünü söyleyen bir konuğu arasında geçen diyalog dikkat çekti. Plastik cerrah olmak istediğini belirten konuk, insanların suratlarına baktığını ve nasıl bir değişime ihtiyaç duyduklarını söylemeyi sevdiğini ifade etti. Bunun üzerine ‘Benim yıkılıp geri yapılmam lazım’ diyen Kaya sözleri ile izleyicileri güldürürken konuğuna ‘Benim neyimin düzelmesi gerek?’ diye sordu. Tıp fakültesi öğrencisi ise Kaya’nın burnunu eleştirerek ‘O burun bir değişmeli’ dedi.

“BİR DE SAKALLARIM UZUNKEN GÖR”

Konuğuna ‘Böyle estetikçi mi olur? Hastasının moralini bozan’ sözleri ile tepki gösteren Kaya, ‘Ne kadar naif kaldı değil mi?’ ifadelerini kullandı. ‘Aslında pisleşedebilirdik’ diye karşılık veren tıp fakültesi öğrencisi kendisine ‘Sen ne kadar pisleşebilirsin?’ diye soran Kaya’ya, ‘Sen bir de beni sakalları uzunken gör’ şeklinde karşılık verdi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 67 yaşındaki ünlü şovmen,
Sıradaki Haber Mehmet Ali Erbil’in genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şaşırtıcı itiraf: Mehmet Ali çocuk istiyor