Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Personel Alımı RESMEN BAŞLADI! KPSS 55 Puan Şartı Var! Necmettin Erbakan Üniversitesi 94 Sözleşmeli Personel Alımı Başvuru Şartları

Necmettin Erbakan Üniversitesi personel alımı detayları geldi. İş arayan adayların gündeminde yer alan Necmettin Erbakan Üniversitesi sözleşmeli personel alımı detayları belli oldu. Adayların merak ettiği başvuru şartları açıklandı. Peki, Necmettin Erbakan Üniversitesi sözleşmeli personel alımı ne zaman? İşte yanıtı..

Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Personel Alımı RESMEN BAŞLADI! KPSS 55 Puan Şartı Var! Necmettin Erbakan Üniversitesi 94 Sözleşmeli Personel Alımı Başvuru Şartları

Necmettin Erbakan Üniversitesi personel alımı duyurusu resmen geldi. Milyonlarca adayı ilgilendiren Necmettin Erbakan Üniversitesi sözleşmeli personel alımı detayları açıklandı. Çok sayıda iş arayan aday Necmettin Erbakan Üniversitesi duyurular sayfasını takip etti. Özel sektörde çalışan milyonlarca vatandaş işini değiştirmek üzere harekete geçti. En az 55 KPSS puanı ile personel alımı yapan kurumlardan biri de Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi oldu. Peki, Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi personel alımı şartları ne? İşte merak edilen detaylar..

KONYA NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI

Necmettin Erbakan Üniversitesi Konya Merkez ve İlçelerdeki Birimlere sözleşmeli personel statüsünde alım yapılacağını duyurdu. İstihdam edilmek üzere işe alınacak olan adaylarda en az 55 KPSS puanı ile personel alımı yapılacağı açıklandı. Eczacı pozisyonu için KPSS şartı istenmediği duyuruldu.

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Necmettin Erbakan Üniversitesi personel alımı başvuru şartları açıklandı. Eczacı deposu pozisyonunda KPSS şartı aranmadı. Ancak diğer pozisyonlarda en az 55 KPSS puanı şartı yer aldı. KPSS puanın yanı sıra her pozisyon için farklı şartlar da özel şartlar listesine eklendi. Necmettin Erbakan Üniversitesi Konya Merkez ve İlçelerdeki Birimlere sözleşmeli personel alımı ilanı için başvurula, 1 Şubat 2024 tarihinde resmen başladı. Son başvuru tarihi 16 Şubat 2024 olarak duyuruldu. Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi personel alımı başvuru yapmak için aşağıdaki linke tıklayınız.

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI İLAN METNİ İÇİN TIKLAYIN