Konya’da anne ve kıza saldırı! O anlar kamerada

Konya'nın Selçuklu ilçesinde, anne ve kızı sokak ortasında silahlı saldırıya uğradı. O anlar bir vatandaşın cep telefonuyla kaydedildi.

Olay, saat 22.00 civarında Hocacihan Mahallesi Alemdar Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, tekel bayisi işletmecisi M.A. ile anne Raziye H. ve kızı Nazlı H. arasında iş yerinde henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü tartışma yaşandı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve iş yerinin dışına taştı. M.A., pompalı tüfeğiyle anne ve kızının bacaklarına ateş açtı.

GÖZALTINA ALINDI

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan anne ve kızı, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı; sağlık durumlarının stabil olduğu öğrenildi. Şüpheli M.A., polis ekipleri tarafından suç aletiyle birlikte gözaltına alındı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olay anına ait görüntüler bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, anne ve kızın vuruldukları ve sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahaleleri yer almakta. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA