KONYASPOR-GALATASARAY MUHTEMEL 11 BELLİ OLDU! Konyaspor-Galatasaray Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Konyaspor-Galatasaray Maçı Şifresiz Mi?

Türkiye Süper Lig heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Konyaspor Galatasaray muhtemel 11 belli̇ oldu! Konyaspor Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?

KONYASPOR-GALATASARAY MUHTEMEL 11 BELLİ OLDU! Konyaspor-Galatasaray Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Konyaspor-Galatasaray Maçı Şifresiz Mi?

Galatasaray, Fenerbahçe karşısında son iki sezondaki en kötü futbolunu oynadı. Djiku'nun kırmızı kartıyla birlikte Fenerbahçe 10 kişi kalmasına karşın Galatasaray buna reaksiyon gösteremedi ve oyununu sahaya yansıtamadı. Bu mağlubiyetle birlikte ise şampiyonluk yarışı son haftaya kalmış oldu. Fenerbahçe küme düşmesi haftalar önceden kesinleşmiş İstanbulspor ile oynayacak. Galatasaray'a ise bu mücadelede bir puan dahi yetiyor. Konyaspor'un mağlup olması halinde diğer maçların sonuçlarına göre ligde kalma ihtimali bulunuyor ancak Konyaspor da en az bir puan alarak ligde kalışını garantileme peşinde. Temkinli bir futbolu benimseyeceklerini düşünüyorum. Çekişmeli bir maç seyircisini bekliyor.

KONYASPOR-GALATASARAY MAÇI NEREDE? SAAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA? İŞTE MUHTEMEL 11’LER

Konyaspor Galatasaray karşılaması, Medaş Konya Büyükşehir Stadyumunda oynanacak. Akşam 19.00’da beIN SPORTS 1 kanalında yayınlanacak.

Galatasaray: Günay, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Oliveira, Berkan, Tete, Kerem A., Zaha, Barış Alper.

Konyaspor: Slowik, Uğurcan, Adil, Hadebe, Guilherme, Nzonzi, Soner, Alassane Ndao, Oğulcan, Valon Ethemi, Sokol Cikalleshi

Kaynak: Hilal Sarıyar