Köprü ve Otoyol Geçiş Ücretlerine Zam! İşte Yeni Fiyatlar

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama ile birlikte köprü ve otoyolların yeni geçiş fiyatları belli oldu

Köprü ve Otoyol Geçiş Ücretlerine Zam! İşte Yeni Fiyatlar

Döviz kurlarındaki artışa, brent petrolün yükselişine bağlı olarak yaz aylarının ortalarından itibaren ülke genelindeki farklı pek çok belediye toplu taşıma fiyat tarifesinde artışa gitmişti. Toplu taşıma zamlarına dair gelişmeler vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken, ekim ayının son günlerine doğru yaklaşırken Karayolları Genel Müdürlüğü de köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam yapılacağını duyurdu. Karayolları Genel Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabı üzerinden konuya ilişkin paylaşım yapılmasının ardından, güncel fiyatlar merak konusu oldu.

Köprü ve Otoyol Geçiş Ücretleri

Karayolları Genel Müdürlüğü bugün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 25 Ekim Çarşamba günü saat 00.00'dan itibaren geçerli olmak üzere köprü ve otoyol ücretlerinde artışa gidileceğini belirtti. Konuya ilişkin Müdürlüğün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Otoyol ve köprü ücretleri, 25 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 00.00’dan itibaren geçerli olmak üzere yeniden düzenlenmiştir” denilirken, köprü ve otoyollar için güncel geçiş fiyatları merak ediliyor. 8,50 TL olan 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprüleri geçiş ücreti tek yön otomobil için yüzde 76,5 oranında zam ile 15 TL’ye, Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti ise otomobiller için 184 TL’den 290 TL’ye çıktı.

Kaynak: HABER MERKEZİ