Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kopuk Dizisi İpek Kim? Biran Damla Yılmaz Kimdir, Kaç Yaşında? Biran Damla Yılmaz Aslen Nereli? Biran Damla Yılmaz Oynadığı Diziler

Fox Tv iddialı yapımı Kopuk ilk bölüm günü geldi çattı. 27 Ocak Cumartesi günü ilk bölümü yayınlanacak olan Kopuk dizisinde İpek karakteri dikkatleri çekti. İzleyicilerin dört gözle beklediği Kopuk dizisi İpek karakteri neler yaşayacak merak konusu oldu. Peki, Kopuk dizisi İpek kim? Biran Damla Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

Fox Tv iddialı yapımı

Biran Damla Yılmaz hayranlarının dört gözle beklediği Kopuk dizisi yayına girdi. Başrolde Ferhan ve İpek’in yer aldığı Kopuk dizisinde neler yaşanacak merak eden izleyiciler araştırmaları hızlandırdı. Kopuk dizisinde Ferhan rüşvetçilerin, dolandırıcıların, hak edilmeden yapılan vurgunlarla zengin olan insanların parasını çalınca hikaye başladı. Üstelik bu parayla mahallesindeki yoksul gençlere el uzatan Ferman’ın hayatı İpek ile birlikte bambaşka bir evreye geçti. İdealleriyle değil aşkıyla sınanan Ferhan bir yandan da Orhan rolüne büründü ve macera başladı. Peki, Kopuk dizisi İpek kim? Biran Damla Yılmaz kimdir, kaç yaşında? Biran Damla Yılmaz aslen nereli? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Biran Damla Yılmaz oynadığı diziler..

KOPUK DİZİSİ AZRA KİM?

27 Ocak Cumartesi akşamı yayına giren Kopuk dizisinde Biran Damla Yılmaz fırtınası esti. Güzel oyuncu İpek rolüne büründü ve bambaşka biri oldu. Kopuk dizisinde Kasaylar’ın tek varisi olan İpek kendisinin sadece soyadından ibaret olmadığını kanıtlamak ve adaletsizliğe karşı gelmek için avukat oldu. Babası gibi sevdiği Sina’nın karanlık işlerinden bihaber olan İpek, Ferhan’la tanıştıktan sonra bambaşka yollara savruldu.

BİRAN DAMLA YILMAZ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Güzel oyuncu Biran Damla Yılmaz 28 Haziran 1997 tarihinde İstanbul’da doğdu. Oyunculuk kariyerine 2013 yılında başlayan güzel oyuncu Biran Damla Yılmaz konservatuvarda eğitim görmeye devam ediyor. Son dönemin en popüler yapımlarında oynayan Biran Damla Yılmaz, Çılgın Dersane 4: Ada filminde yer aldı. Asıl yükselişini Kırgın Çiçekler ve Canevim dizileri ile yakalayan Biran Damla Yılmaz, Yasak Elma dizisinde rol aldı. Oyuncunun Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı Eylül karakteriyle tanınması arttı. Biran Damla Yılmaz yeni adresi Kopuk dizisi oldu.

BİRAN DAMLA YILMAZ DİZİLERİ

Muhteşem Yüzyıl- Cariye

Yasak – Esma

Beyaz Yalan -Nesrin

Kırgın Çiçekler- Eylül

Canevim- Ceylan

Baraj-Nehir

BİRAN DAMLA YILMAZ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN