Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kopuk final bölümü detayları belli oldu! Vedası, hüzünlü olacak

Kısa bir süre önce adı ‘NOW’ olarak değişmiş olan kanalda büyük umutlar ile yayın hayatına başlamış olan ‘Kopuk’ isimli dizi, erken finali ile gündeme geldi. Kopuk’un ekranlara veda edeceği tarih netleşirken final bölümünün detayları da ortaya çıktı.

Kısa bir süre önce

Haftalar önce okuma provası ile gündeme gelen sonrasında ise tanıtım videoları ve afişleri ile sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına giren ‘Kopuk’ isimli dizi, son dönemlerde düşük reyting problemi ile adından söz ettirmeye başladı.

Güçlü kadrosu ve etkileyici hikayesi ile birçok izleyicinin dikkatini çeken Kopuk, geçtğimiz haftalarda ismi ‘NOW’ olarak değişen kanalda yayın hayatına başlamıştı. İlk bölümünün ardından reytingleri düşük gelen dizinin hikaye derinleştikçe izleyiciyi etkileyeceği tahmin edilirken beklentiler karşılıksız çıktı. Büyük umutlar ile yola çıkılan Kopuk için tünelin sonu göründü.

Genç ve başarılı oyuncu kadrosu ile büyük umut vaat eden projeler arasında gösterilen ancak hem oyuncuların hayranlarını hem kanalı hem de yapım şirketini hayal kırıklığına uğratan Kopuk, son olarak final bölümü ile gündeme geldi. Dizinin final tarihinin netleştiği öğrenilirken yayınlanacak olan son bölümün detayları da ortaya çıktı. Peki, Kopuk dizisi ne zaman final yapacak? Kopuk dizisinin son bölümünde neler yaşanacak? İşte detaylar…

FİNAL TARİHİ BELLİ OLDU

Yayın hayatı henüz başlamış olmasına rağmen düşük reytingler sebebi ile hayal kırıklığı yaşatan Kopuk için yolun sonu göründü. NOW TV tarafından erken final yapacağı duyurulan dizi için tarih de netlik kazandı. Gelen son bilgilere göre Kopuk, 24 Şubat Cumartesi (bugün) akşamı saat 20:00’de yayınlanacak olan 5’inci bölümü ile ekranlara veda edecek.

KOPUK’UN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Başrollerinde Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz ve Seray Kaya gibi isimlerin yer aldıkları Kopuk’un son bölümü ile ilgili birtakım bilgiler geldi. Edinilen bilgilere göre İpek final bölümünde tüm gerçekleri öğrenecek. Eğer İpek seçimini Ferhan’a güvenmekten yana kullanılırsa amcasının gerçek yüzü ile karşı karşıya gelecek. Ferhan ise İpek ve Müjde arasında kalacak. Gizli kapaklı işlerden vazgeçen Ferhan ve ekibi, Sinalar’ı köşeye sıkıştıracak.

Olayların ardından mahalle yeniden karışacak. Peki, yaşananlardan sonra Ferhan mahallesini temize çekebilecek mi?

YORUMLAR

Bir adet yorum var

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeşilçam'ın ünü oyuncularından Ahu Tuğba,
Sıradaki Haber Ahu Tuğba’nın cenazesi Türkiye’ye getiriliyor!