Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kopuk’un ikinci bölümünde nefesler tutulacak! Ferhan ile Müjde karşı karşıya geliyor… Neler olacak?

Hem kadrosu hem de konusu ile dikkat çeken yeni diziler arasında yer alan Kopuk, son olarak yeni bölüm tanıtımı ile gündeme geldi. Dizinin yeni bölümünde yaşanacak olanlar, izleyicileri oldukça heyecanlandırdı. İşte ayrıntılar…

Hem kadrosu hem de

Yeni dizilerin peş peşe yayına girmeye devam ettikleri şu günlerde özellikle Fox TV’nin yeni projeleri izleyicilerin bir hayli dikkatini çekmeyi başardı. Bir süre önce hem güçlü oyuncu kadrosu hem de farklı konusu ile akışa dahil olan Kirli Sepeti ile olay yaratan kanal, geçtiğimiz hafta ise ‘Kopuk’ isimli yeni dizisini izleyicilerin beğenilerine sundu.

Haftalar önce okuma provası ile gündeme gelen sonrasında ise çekimleri ile dikkatleri üzerine çeken ‘Kopuk’ isimli yeni dizi, geçtiğimiz hafta izleyici ile buluştu. Konusunun yanı sıra genç ve başarılı oyuncu kadrosu ile de dikkat çeken dizi sosyal medyada da bir hayli konuşuldu.

Kopuk’un birinci bölümünün ardından yeni bölümün tanıtım videosu yayınlandı. Fragmanda Müjde- Ferhan konuşmasının bulunduğu sahne bir hayli dikkat çekti.

FERHAN MÜJDE’Yİ AKLINDAN ÇIKARAMIYOR

İlk bölümü geçtiğimiz hafta cumartesi günü yayınlanan Kopuk, son olarak ikinci bölümünün tanıtım videosu ile gündeme geldi. Başrollerini Kaan Yıldırım, Seray Kaya ve Biran Damla Yılmaz gibi başarılı isimlerin paylaştıkları dizinin yeni bölüm tanıtımı, izleyicileri heyecanlandırdı.

Kopuk’un yeni bölümünde Ferhan’ın ayrılık konuşması yaptığı Müjde’yi aklından bir türlü çıkaramadığı görülecek. Müjde ile yeniden bir araya gelmek isteyen Ferhan, önemli adımlar atacak. Öte yandan İpek’in cinayetin ardından kendisini çok kötü hissettiğini gören Ferhan, amcanın karanlık dünyası ile İpek’in herhangi bir ilişkisinin olmadığını fark eder.

REYTİNGLER TOPARLANABİLECEK Mİ?

Büyük umutlar ile ekranlara getirilen yeni dizi Kopuk, yayınlanan ilk bölümünde arzu edilen izlenme oranına ulaşamamıştı. Bu hem ünlü oyuncuların hayranlarını hem de yapım ekibini hayal kırıklığına uğratmıştı.

Geçtiğimiz hafta düşük gelen reytinglerin bu hafta toparlanıp toparlanamayacağı bir hayli merak ediliyor. Kopuk’un 2. bölümü bu akşam saat 20:00’de Fox TV’de yayınlanacak.