Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Körfez Belediyesi 5 yıllık yol haritasını çizdi!

Körfez Belediyesi’nin ekim ayı meclis toplantısında 5 yıllık yol haritasını belirlendi.

Körfez Belediyesi’nin ekim ayı

Körfez Belediyesi’nin ekim ayı meclis toplantısında 2025-2029 yıllını kapsayan Stratejik Plan da görüşüldü. Muhalefetin de destek verdiği plan oy birliğiyle kabul edilirken, Başkan Söğüt, “Önümüzdeki 5 yılı kapsayacak bir stratejik planı oluşturduk. Tüm paydaşlarımızla görüştük, önerilerini ve taleplerini alarak yol haritamızı belirledik. Katılımcı bir plan oldu. Tabi eksiklikler mutlaka çıkabilir bunları da zaman içerisinde revize ederek yol haritamıza ekleyeceğiz.

5 ANA AMAÇ 31 HEDEF

Toplumun tüm dinamiklerinin görüş-fikirleri önemlidir. Biz de bu planı hazırlarken buna dikkat ettik. Bugün oy birliğiyle geçiyor olması da ayrıca güzel oldu. Bu ne kadar katılımcı ve her fikire açık olduğumuzun da göstergesi. Bu planda üst politika, kalkınma planları, Birleşmiş Milletler 2030 Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri ve yerel afet risk azaltma planı gibi belgeleri inceleyerek 5 ana amaç, 31 hedef ve 120 performans göstergesi belirledik.

 

5 YILLIK YOL HARİTASI BELİRLENDİ

Sürdürülebilir Çevre – Kentsel Gelişim ve Dirençli Şehir – Kırsal Kalkınma ve Toplumsal Düzen – Kültür, Sosyal ve Gençlik Hizmetleri – Genel Yönetim ve Kamu Düzeni gibi kapsamlı bir yol haritası belirledik. Bu planın hazırlanmasında emeği geçen ilgili müdürlerimize, çalışma arkadaşlarımıza ve meclis üyelerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İsrail
Sıradaki Haber Erdoğan: İsrail gözünü bizim topraklarımıza dikecek!