Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Körfez Gençlerbirliği alt yapısı profesyonel takım gibi çalışıyor

Kocaelispor camiasının adeta sporcu fabrikası olan Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün bir yandan alt yapı yeni sezon hazırlıkları başlarken, diğer taraftan da yeni yıldız adayları yetiştirmek üzere çalışmaları aralıksız sürüyor.

Kocaelispor camiasının adeta sporcu

DİSİPLİNLİ VE PROGRAMLI

Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü U-14 futbol takımı çalışmaları hakkında bilgi veren futbol antrenörü Hamza Alyılmaz “2023-2024 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan U14 Futbol takımımızın sezon hazırlıklarına kros çalışmaları ile başladık. Yeni sezonda da hedefimiz yine şampiyon olmak. Bunun için gençlerimiz disiplinli ve programlı bir şekilde hazırlanmaya başladılar” dedi.

GENÇLERE HİZMET EN GÜZEL HİZMETTİR

Hamza Alyılmaz, Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü olarak amaçlarının sporda altyapıyı geliştirmek olduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi: Kulübümüz birçok spor dalında ve futbolla ilgili ciddi çalışmalar yapıyor. Kulüp olarak amacımız genç yetenekleri keşfederek, ortaya çıkarıp onları spora ve futbol camiasına kazandırmak. Körfez Belediye Başkanımız ve aynı zamanda Kulüp Başkanımız Şener Söğüt çocukların ve gençlerin spor yapmasına ve yetenekli olanların kendilerine ve isteklerine uygun spor dallarında gidebildikleri kadar en ileri seviyelere kadar gidebilmelerini sağlamak için her türlü maddi ve manevi destek oluyor.

EN GÜZEL İMKANLAR SUNULUYOR

Başkanımız alt yapıyı çok önemsiyor. Körfez ilçemizin her yanında gençlerin spor yapabilmeleri için saha, salon ve tesisler kurarak imkanlar sunuluyor. 16 spor branşında takım ve oyuncu sayımız çok iyi durumda. İlgi duydukları spor dallarında spor yapmak ve profesyonel antrenör ve sporcular eşliğinde kendini geliştirmek isteyen bütün gençlerimizi ve çocuklarımızı bekliyoruz. Biz futbolda çalışırken diğer spor dallarında da çok sayıda antrenör ve teknik ekip arkadaşlarımız örnek güzel çalışmalar yürütüyorlar” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

UEFA, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde İsviçre
Sıradaki Haber UEFA, Fernando Muslera’ya 3 maç men cezası verdi