Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Körfez Gençlerbirliği, Dilovası’nda hata yapmadı “1-4”

Süper Amatör Lig A Grubu’nda Bağdatspor’un en yakın takipçisi olan Körfez Gençlerbirliği, Dilovası Belediyespor deplasmanından 4-1’lik galibiyetle döndü ve puanını 40’a çıkardı.


Süper Amatör Lig A

İLK GOL 9. DAKİKADA

Dilovası Şehit Nihat Karadaş Stadı’nda oynanan maçın 9. dakikasında Körfez ekibi öne geçti. Ömer Faruk Yıldız ceza sahasına sokuldu, pasında Yunus Şahin’e alda da at dedi ve Yusuf da bu ikramı geri çevirmedi. 25’te Körfez’de Efe Altuk penaltı yaptırdı ve Dilovası temsilcisi penaltıdan beraberliği buldu. İlk yarı 1-1 sona erdi.

ÖMER FARUK’UN “YILDIZ”I PARLADI

Maçın ikinci yarısında Körfez Gençlerbirliği oldukça etkiliydi. 52. dakikada Yasin Yavan’ın kullandığı köşe vuruşunda yakın kale direği yakınlarındaki Nihat kafa vuruşu sonrası takımını 2-1 öne geçirdi. Maçın 58 ve 65. dakikalarında birbirinin kopyası 2 gol atıldı. Günün yıldızı Ömer Faruk Yıldız ön alanda yaptığı presi sonrası kazandığı topları filelere göndermesini bildi. Son bölümlerdeki Dilovası 10 kişi kaldı ve kalan sürede başka gol olmayınca Körfez Gençlerbirliği, Dilovası Belediyespor deplasmanından 4-1’lik galibiyetle dönerek puanını 40’a çıkardı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Elit B U-17 Ligi’nde ilimizi
Sıradaki Haber Murat Tiraki: Çok değerli bir galibiyet aldık