Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Körfez Gençlerbirliği’nden harika başlangıç! “2-0”

Süper Amatör Play-Off Ligi’nde büyük heyecan başladı. Körfez Gençlerbirliği ilk maçında Darıca Türkeli’yi sahasında 2-0 mağlup etti ve Play-Off’a çok iyi bir giriş yaptı.

Süper Amatör Play-Off Ligi’nde

NİHAT SONSÖZ’DEN ENFES GOL

Körfez Esentepe Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısında kontrollü oyun vardı ve iki takım da pozisyon üretemeyince devreye 0-0 girildi. İlk yarıda Darıca Türkeli bir pozisyonda penaltı bekledi ancak itirazlar sonucu değiştirmedi. Öte yandan Körfez ekibi de Nihat ile penaltı bekledi, bu pozisyona da devam kararı çıktı. İkinci yarıda ise oyunda hareketlilik hayli arttı. 52’de Körfez başarılı isimlerinden Ömer Güncü savunma arkasına topu gönderdi. Nihat topu çizgide yakaladı ve sağına çekti. Günün yıldızı Nihat ceza sahasına girer girmez harika bir şut çekti ve top 90 diye tabir edilen yerden ağlara gitti. “1-0”

KALECİ NEBİ KRİTİK ANLARDA SAHNEYE ÇIKTI

65’te Körfez ekibinin kazandığı köşe vuruşunda Okan topu penaltı noktasına doğru ortaladı. Nihat Sonsöz topa kafayı vurdu, meşin yuvarlak direkten döndü. 70. dakikada sol çizgi üzerinde topu alan Nihat rakip stoperi çalımladı ve altı pasın köşesinden topu içeri çevirdi. Kalecinin müdahalesi sonrası Nihat yerde kaldı, Körfez ekibinin penaltı itirazı kabul görmedi. Bitime 10 dakika kala Darıca Türkeli beraberlik yüklenmeye başladı. Körfez ekibinin genç kalecisi Nebi Azık 87’de penaltı noktasının üstünden çekilen şutta topu çıkarmasını bildi.

STOPER EFE ATTI MAÇ BİTTİ!

Maça 9 dakika ilave edildi. Tüm hatları ile yüklenen Darıca ekibi karşısında Körfez Gençlerbirliği duran top kazandı. Metehan Kansoy yayın üstünde topu aldı ve stoper Efe Altuk’a bıraktı. Soldan bindiren Efe, kaleciden hem kendisini hem de topu kurardı ve sol çaprazdan yaptığı şık plase vuruşu sonrası farkı 2’ye çıkardı.

BEYLİKBAĞI, ÇAYIROVA’YI DEPLASMANDA DEVİRDİ

Kalan sürede başka gol olmadı ve Körfez Gençlerbirliği ilk maçında Darıca Türkeli’yi sahasında 2-0 mağlup ederek Play-Off’a çok iyi bir giriş yaptı. Kırmızı beyazlılar çarşamba günü, ilk maçında Karamürsel ile 0-0 berabere kalan Bağdatspor ile deplasmanda karşılaşacak. Grubun diğer maçında Beylikbağı deplasmanda Çayırovaspor’u 2-0 mağlup ederek yükselme maçlarına galibiyetle başlayan bir diğer takım oldu.

SÜPER AMATÖR PLAY-OFF LİGİ PUAN DURUMU

 STAKIMLAROGBMAYAv.P
1.Beylikbağı11002023
2.Körfez GB.11002023
3.Bağdat10100001
4.Karamürsel10100001
5.Çayırova100102-20
6.Darıca Türkeli100102-20

 

İLK HAFTA SKORLARI

Karamürsel0 – 0Bağdatspor
Çayırova0 – 2Beylikbağı
Körfez GB.2 – 0Darıca Türkeli

2.HAFTA SKORLARI

19:00BağdatKörfez GB.Avni Kalkavan
19:00Darıca TürkeliÇayırovaNene Hatun
19:15BeylikbağıKaramürselBeylikbağı