Körfez Olimpik Spor'dan çok güzel etkinlik!

İlimizin altyapıya değer veren kulüplerinden Körfez Olimpik Spor Kulübü son derece güzel bir etkinliği geride bıraktı. Çocuklar kütüphanede zaman geçirdi ve bilgilendi.

Körfez Olimpik Spor'dan çok güzel etkinlik!

CAFEROĞLU: DEVAM EDECEK

Körfez Olmipik Spor Kulübü U-12 Takımı Körfez Tütünçiftlik'te bulunan kütüphaneye gitti ve geleceğin yıldız adayı futbolcuları hoş bir zaman geçirdi. U-12 Takımı Teknik Sorumlusu İsmail Caferoğlu "Kulübümüz geleceğe yatırım yapmaya devam ediyor. Amacımız yetenekli futbolcu ahlaklı birey yetiştirmek. Bilgi yuvaları olan kütüphaneye giderek burada çocuklarımızla güzel bir zaman geçirdik. Bu tür etkinliklerimiz devam edecek" diye konuştu.

Körfez Olimpik Spor'dan çok güzel etkinlik! - Resim : 1

KORKMAZ, ATATÜRK'ÜN SÖZÜ İLE DURUMU ÖZETLEDİ

Kocaelispor'un eski futbolcularından antrenör ve kulübün genel koordinatörü Emre Korkmaz ise "Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün veciz sözlerinden birisi "Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur" sözüdür. Bizler hem sahada hem de eğitim yuvalarında evlatlarımızı en iyi şekilde yetiştirmek ile mükellefiz. Sporcularımızda temel aldığımız konu topluma yararlı ve ahlaklı bireyler olmalarını sağlamak. Bu doğrultuda 12 yaş grubumuzla kütüphanede zaman geçirdik. Ağaç yaşken eğilir. Dokunabildiğimiz kadar çocuğumuza dokunacağız ve her birinin vatanımıza, milletimize hayırlı birer insan olarak büyümeleri için gereken katkıyı en iyi şekilde vereceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerine yer verdi.

Körfez Olimpik Spor'dan çok güzel etkinlik! - Resim : 2

Kaynak: HABER MERKEZİ