Körfez’de canilik! Pompalı tüfekle kediyi vurdu

Kocaeli’nin Körfez İlçesinde dün gece yaşanan olayda bir şahıs kediyi pompalı tüfekle vurdu. Olayı gören hayvansever vatandaşların şikayetiyle şahıs polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Körfez’de canilik! Pompalı tüfekle kediyi vurdu

Kocaeli’nin Körfez ilçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde yaşayan hayvanseverler, uzun zamandır bir şahsın kedileri besleme bahanesiyle evine götürdüğünü ve öldürdüğünü iddia ediyorlardı. Ellerinde kanıt olmadığı için şikayetçi olamayan hayvanseverler şahsı takibe almıştı. Dün gece yaşanan olayda hayvanseverler tarafından takibe alınan şahsın bir kediyi pompalı tüfekle vurduğu iddia edildi. Olayı farkeden hayvanseverler durumu kayıt altına alarak polis ekiplerine haber verdi.

DAHA ÖNCE HAYVAN KEMİKLERİ BULMUŞLARDI

Şahsın yaşadığı bölgede hayvanseverler, kedilerin kemiklerini buldukları ve konuyu yakından takip ettikleri ifade etti. Dün gece meydana gelen olayda bir kedi pompalı tüfekle öldürüldü. Olayın gece saatlerinde gerçekleşmesi nedeniyle belediye ekiplerine güçlükle ulaşan hayvanseverler durumu Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e bildirdi. Edinilen son bilgilere göre gece öldürülen kedinin otopsi için gönderildiği, şahsın ise evinde arama yapıldığı belirtildi. Pati Körfez Derneği ve hayvanseverler, şahıstan şikayetçi oldu.

Kaynak: Serhat Güneş