Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Körfez’deki o muhtarı vurmuştu: Yakalandı!

Körfez Yeni Yalı Mahallesi Muhtarı Metin Kaplan’ı, ramazan ayında davul çalma teklifini reddettiği gerekçesiyle tabancayla bacağından vurduktan sonra firar eden şüpheli polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Körfez Yeni Yalı Mahallesi

Alınan bilgiye göre 4 Mart gecesi meydana gelen olayda Körfez Yeniyalı Mahallesi Şehit Mehmet Sokak’ta oturan Yeniyalı Mahallesi Muhtarı Metin Kaplan’ın yanına Samet Ş. isimli kişi gelmiş, iddiaya göre ramazan ayında davul çalmak istediğini söylerken muhtar Kaplan ise başka mahallede oturduğunu belirterek bu teklifi reddetmişti.

Çıkan tartışmada Samet Ş. yanında bulunan tabanca ile muhtar Kaplan’a ateş ederken bacağına isabet eden mermi ile Kaplan yere yığılmış, şüpheli ise koşarak bölgeden uzaklaşmıştı.

Olayın ardından hastaneye giden muhtar Kaplan tedavisinin ardından taburcu edilirken olayın zanlısı Samet Ş. ise polis ekiplerince Derince’deki evinde yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Samet Ş. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Körfez’deki o muhtar bacağından vuruldu!