Körfez’in çocukları Balkanlardan esecek!

31 Mayıs - 02 Haziran 2024 tarihlerinde İstanbul Beylikdüzü Spor Salonu’nda yapılacak 28. Balkan Çocuklar Karate Şampiyonası’na (28th Balkan Karate Championships for Children) Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nden 3 sporcumuz katılarak milli takımımız adına müsabakalara çıkacaklar.

Körfez’in çocukları Balkanlardan esecek!

BAŞARI DİLEĞİ

2013 doğumlular 40 Kg’da Hilmi Metehan Toker, 2012 doğumlular 35 Kg’da Kübra Kılınç ve yine 2012 doğumlular 37 Kg’da Kağan Berk Bektaş ülkemizi temsil edecekler. Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. Balkan Çocuklar Karate Şampiyonasında ülkemizi temsilen kulübümüzden katılacak olan sporcularımızın olması bizleri çok mutlu etti. Sporcularımızın başarılı olacaklarına inanıyoruz.

ŞAMPİYONLUKLAR BEKLİYORUZ

Sporcularımız daha çok genç olmalarına rağmen başarıyla ilçemizi, ilimizi ve ülkemizi temsil ediyorlar. Hilmi Metehan Toker geçen sene Karadağ’da Balkan Gençler üçüncüsü, Kübra Kılınç 2023 milli takımda Uluslararası Marmara Cup’ta şampiyon ve Kağan Berk Bektaş da yine 2023 milli takımda Uluslararası Marmara Cup’ta beşinci olmuştular. Sporcularımızın performansları çok iyi moral ve motivasyonları da yerinde. Şampiyonaya hazırlar. Biz onlara inanıyor ve güveniyoruz. Üçünden de madalya ve şampiyonluklar bekliyoruz” denildi.

Kaynak: BÜLTEN