Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Körfezli gençler 19 Mayıs için parkede!

Körfez Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen Liseler Arası Genç Erkekler Voleybol Turnuvası devam ediyor.

Körfez Belediyesi tarafından 19

ŞÖLEN HAVASINDA GEÇİYOR

Körfez ilçede bulunan liseler arasında düzenlenen turnuvaya 10 okul takımı katılıyor. Takımlarda toplam 160 öğrenci mücadele ediyor. Yeşil Vadi Koleji Spor Salonu’nda yapılan voleybol maçlarının hakemliğini Körfez Belediyesi Voleybol Antrenörü Yağmur Ayvaz yapıyor. Turnuvada maçlar büyük çekişme içerisinde geçerken, okul takımlarının maçlarını izlemeye çok sayıda öğrenci gelerek tribünleri hem renklendiriyor hem de heyecana ortak oluyor.

ÇEYREK FİNALE KALDILAR

Çeyrek final eşleşmelerinde Oruç Reis Anadolu Lisesi rakibi Yeşil Vadi Koleji’ni, Mustafa Kemal MTAL rakibi Hacer Demirören MTAL’yi, Körfezkent Anadolu İmam Hatip Lisesi rakibi Simya Koleji’ni ve Yarımca Anadolu Lisesi de MED Marin Tuncer Şen Fen Lisesi’ni eleyerek yarı finalist oldular.

KIZLARDA ŞAMPİYON ORUÇ REİS ANADOLU LİSESİ

Diğer taraftan daha önce başlayıp biten liseli genç kızların turnuvasında da Yarımca Anadolu Lisesi’ni müthiş bir çekişme içinde geçen maçın ardından 3-2 yenen Oruç Reis Anadolu Lisesi şampiyon olurken, Yarımca Anadolu Lisesi ikinci, MED Marin Tuncer Şen Fen Lisesi üçüncü, Simya Koleji de dördüncü oldu.

CUMA GÜNÜ KUPA VE MADALYALARINA KAVUŞACAKLAR

2 haftadır devam eden turnuvanın finali 17 Mayıs 2024 Cuma günü oynanacak. Final maçından sonra sporun ve sporcunun dostu, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün de katılımıyla kızlarda ve erkeklerde dereceye giren takımlara törenle kupa ve madalyaları verilecek.

GRUPLAR

A GRUBU

Hacer Demirören MTAL

Yeşil Vadi Koleji

Oruç Reis Anadolu Lisesi

B GRUBU

Yarımca Anadolu Lisesi

Yönder Koleji

Simya Koleji

C GRUBU

Mustafa Kemal MTAL

MED Marin Tuncer Şen Fen Lisesi

Emlak Konut Anadolu İHL

Orhan Gazi Anadolu Lisesi