Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Korkma Ben Yanındayım İnci Kim? Nilsu Berfin Aktaş Kimdir, Kaç Yaşında? Nilsu Berfin Aktaş Eşi Kim? Nilsu Berfin Aktaş Oynadığı Diziler

Kanal D yeni dizi Korkma Ben Yanındayım ilk bölüm geldi. 9 Mart Cumartesi günü yayın hayatına başlayan Korkma Ben Yanındayım dizisinde İnci’nin hikayesi başladı. Güzel oyuncu Nilsu Berfin Aktaş’ın canlandırdığı Korkma Ben Yanındayım İnci kimdir merak edildi. İşte Korkma Ben Yanındayım İnci hikayesi.

Kanal D yeni dizi

Başrollerinde Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu, Eren Ören gibi isimlerin yer aldığı Korkma Ben Yanındayım dizisi yayın hayatına başladı. İlk bölümü 9 Mart Cumartesi günü ekrana gelen Korkma Ben Yanındayım dizisinde Nilsu Berfin Aktaş rüzgarı esti. Büyük merakla beklenen Korkma Ben Yanındayım İnci kimdir araştırılmaya başladı. Üniversite sınavına hazırlanıp hayallerine koşan bir gençken bambaşka bir hayata geçiş yapan İnci araştırıldı. Peki, Korkma Ben Yanındayım İnci kim? Nilsu Berfin Aktaş kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilenler ve Nilsu Berfin Aktaş oynadığı diziler..

KORKMA BEN YANINDAYIM İNCİ KİM?

Korkma Ben Yanındayım dizisinde İnci rolüne Nilsu Berfin Aktaş hayat veriyor. Ailesinin gözbebeği olan İnci Ulusözler Koleji’nin burslu öğrenci. Sınıf arkadaşı ve aynı zamanda okulun sahibinin oğlu Mert’ten hamile kalan İnci üniversite sınavına hazırlanırken hayatı tepetaklak oldu. Anne babasının en büyük hayalleri onları her zaman gururlandıran kızları İnci’nin doktor olmasıyken İnci’nin hayatı kökten değişti.

NİLSU BERFİN AKTAŞ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

17 Ağustos 1998 Ankara doğumlu Nilsu Berfin Aktaş, Yetenek Evi Sanat Akademisi’nden mezun oldu. 2018 yılında yayınlanan Geleceğin Starı adlı yarışmayla adını duyurdu. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisiyle kariyerine başlayan Nilsu Berfin Aktaş daha sonra Benim Hayatım dizisinde oynadı. Show TV’de yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi adlı dizide oynayan Nilsu Berfin Aktaş Ankara’da yaşayan iş insanı Serdar Sertçelik’le gizlice evlendi. Cezaevinde yatan ve daha sonra cezaevi çıkışında yurt dışına kaçtığı iddia edilen Serdar Sertçelik’ten 14 Temmuz 2023 tarihinde boşandı. Nilsu Berfin Aktaş yeni dizisi Korkma Ben Yanındayım oldu.

NİLSU BERFİN AKTAŞ OYNADIĞI DİZİLER

2019 – Kuzey Yıldızı İlk Aşk – Gökçe Mollaoğlu

2021 – Benim Hayatım – Hayat

2021 – Ölüm Zamanı – Dilara

2022 – Kalp Yarası – Pınar

2022 – Gelsin Hayat Bildiği Gibi – Gizem Demirci

2023 – Yaz Şarkısı – Gülbeyaz

NİLSU BERFİN AKTAŞ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN