Korkma Ben Yanındayım Mustafa Kim? Erdem Kaynarca Kimdir, Kaç Yaşında? Erdem Kaynarca Hangi Dizilerde Oynadı?

Korkma Ben Yanındayım dizisi severlerin odak noktası Mustafa oldu. Cumartesi akşamları izleyici karşısına çıkan Korkma Ben Yanındayım dizisinde Mustafa'nın hikayesi araştırıldı. Peki, Korkma Ben Yanındayım Mustafa kim? Erdem Kaynarca kimdir? İşte yanıtı..

Korkma Ben Yanındayım Mustafa Kim? Erdem Kaynarca Kimdir, Kaç Yaşında? Erdem Kaynarca Hangi Dizilerde Oynadı?

Gül Masalı dizisinde Toprak karakteriyle dikkatleri üzerinde toplayan ünlü oyuncu Erdem Kaynarca yeni adresi Korkma Ben Yanındayım dizisi oldu. Korkma Ben Yanındayım dizisinde Mustafa karakterine bürünen Erdem Kaynarca kariyeri merak konusu oldu. Başrollerini Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu, Nilsu Berfin Aktaş, Didem Balçın, Murat Aygen gibi isimlerin paylaştığı Korkma Ben Yanındayım Mustafa'sı Erdem Kaynarca kimdir merak edildi. Peki, Korkma Ben Yanındayım Mustafa kim? Erdem Kaynarca kimdir, kaç yaşında, nereli? Erdem Kaynarca hangi dizilerde oynadı? İşte yanıtı..

KORKMA BEN YANINDAYIM MUSTAFA KİM?

Korkma Ben Yanındayım Mustafa rolüne yakışıklı oyuncu Erdem Kaynarca hayat veriyor. Her hafta cumartesi günleri ekrana gelen Korkma Ben Yanındayım dizisinde Mustafa, İnci'nin kocasıdır. İnci ve ailesinin komşusu olan Mustafa, İnci'ye aşıktır. Başlangıçta Mustafa'yı hiç düşünmeyen İnci, hamile kalıp Mert'in onu yalnız bıraktığı dönemde Mustafa'yla evlendi. Mustafa Masal'ı kendi kızı gibi kabullendi. Mustafa için İnci ve kızı onun her şeyi oldu.

Korkma Ben Yanındayım Mustafa Kim? Erdem Kaynarca Kimdir, Kaç Yaşında? Erdem Kaynarca Hangi Dizilerde Oynadı? - Resim : 1

ERDEM KAYNARCA KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1992 yılında İstanbul'da doğan Erdem Kaynarca 1,77 boyundadır. 2009-2012 yılları arasında ODTÜ'de felsefe eğitimi alan Erdem Kaynarca ardından 2012-2016 arasında tiyatroya yöneldi. Kalp Atışı dizisi ile adını duyuran Erdem Kaynarca yeni adresi Now TV'de yayınlanan Korkma Ben Yanındayım dizisi oldu.

ERDEM KAYNARCA OYNADIĞI DİZİLER

2021 - Annemizi Saklarken

2021 - Ada Masalı

2021 - Seyyar (Dijital)

2020 - Şeref Bey (Dijital)

2020 - Gençliğim Eyvah

2020 - Alef (Dijital)

2019 - Yasak Elma

2018 - Bir Deli Rüzgâr

2017 - Kalp Atışı

ERDEM KAYNARCA INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN