Korku evi skandalı! Korkudan bayıldı

Korku evinde bayılan çocuğun korku dolu anları kameraya yansıdı

Korku evi skandalı! Korkudan bayıldı

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, korku evine giden bir çocuğun korkudan bayılması olayın görüntülerine yansıdı. Hatay'ın Erzin ilçesinden Göktuğ Kaplan ve ablası, arkadaş grubuyla birlikte eğlenceli bir vakit geçirmek amacıyla korku evine gitti. Eğlenmek ve korkmak için ödeme yapan Kaplan, karanlık ve ürkütücü ortamda zor anlar yaşadı. Kendisini korkutan personeller tarafından kaçırılmak istendiği anda Kaplan, korkudan bayıldı. Bu anlar güvenlik kamerasına yansıdı ve sosyal medyada büyük ilgi gördü.

‘OLAY ANINI HATIRLAMIYORUM’

13 yaşındaki Göktuğ Kaplan, yaşadığı panik atak nedeniyle bayıldığını ve olay anını tam olarak hatırlamadığını belirtti. Kaplan, “Korku evine gitmeden önce internette gördüğümde biraz aydınlık gibi görünüyordu, ama oraya gittiğimde hiç ışık göremedim. Küçük bir fener verdiler ve biz önümüzü göremedik. Beni korkutacaklardı ve ben panik yapıp bayıldım. Sonrasında su verdiler ve biraz iyileştim. Birinci bölüm bitmek üzereydi ki bayıldım. Ailemden izin alarak ablam, arkadaşım ve ben gitmiştik. Heyecanlandım ve korku yüzünden bayıldım. Genellikle korku filmlerini ablamla izlerim ama orada her şey karanlıktı ve hiç bir şey göremedim. Korku evinde bayıldım ama yine de bir gün tekrar gitmek isterim" dedi.

‘BU DENEYİMDEN KEYİF ALDIM’

Kaplan, sosyal medyada görüntülerinin büyük ilgi gördüğünü ve beğeniler aldığını da ekledi. Bayıldığı anların utanç verici olmadığını, aksine bu deneyimden keyif aldığını ve tekrar korku evine gitmek istediğini ifade etti.

Kaynak: İHA