Kösemen: Bizimle bir ilgisi yok

Kocaelispor’un Turan Tovuz ile oynayacağı hazırlık maçının iptal olması ile ilgili konuşan Kocaelispor Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Kösemen “Bizimle ilgili bir durum değil” dedi.

Kösemen: Bizimle bir ilgisi yok

Kocaelispor’un Turan Tovuz ile oynayacağı hazırlık maçının iptal olması ile ilgili konuşan Kocaelispor Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Kösemen “Bizimle ilgili bir durum değil” dedi.Kocaelispor’un Turan Tovuz ile oynayacağı hazırlık maçının iptal olması ile ilgili konuşan Kocaelispor Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Kösemen “Bizimle ilgili bir durum değil” dedi.

DİK DURDUK

Konu ile ilgili olarak Selçuk Kösemen şu ifadelere yer verdi: Kocaelispor olarak bizim bilgimiz dışında gelişen bir olay. Turizm şirketinin organize ettiği bir maçtı. Canlı yayınımızın olduğunu onlar da biliyorlardı. Son dakika canlı yayını kabul etmediklerini söylediler. Kocaeli basını, Kocaeli’den gelen canlı yayın aracı, herkes hazırlık yapmıştı. Bizim bu maçı canlı yayınsız oynamamız Kocaelispor olarak doğru olmazdı. Biz burada dik bir duruş sergiledik. Bütün Kocaeli basınını arkasında durduk ve maçı iptal ettik.

ORGANİZASYON ŞİRKETİNİN HATASI

Taraftarlarımız, maçın canlı yayınlanmasını bekliyordu. Biz Kocaelispor olarak hepsinden özür diliyoruz. İnşallah böyle bir hata bir daha olmaz. Tabii ki bu bizim tarafımızdan yapılan bir hata değil. Bunun bir daha olmaması için dikkat edeceğiz. Özellikle belirtelim. Bu tur organizasyonunun bir hatası. Kocaelispor bu maçın canlı yayınlanacağı protokolünü imzaladığı halde böyle bir şey yaşandı. Onu da belirtelim, kulüpten bir hata yok. Biz zaten bunu belirtmiştik. Ama diğer taraftan Azerbaycan kulübü tarafından son dakika canlı yayın istemiyoruz talebi geldi.

DOĞRU OLANI YAPTIK

Onların da Avrupa maçı varmış. Görüntü vermek istemediklerinden dolayı yayın istemediler. Biz de hazırlıkların yapıldığı doğrultusunda yayını Kocaeli camiasına bildirmiştik. Basınımız biliyordu. Onun için yayınsız bir maç oynamak Kocaelispor'a yakışmazdı. Türkiye Futbol Federasyonu'nun da haberi ve izni vardı ve her şey izinliydi. Resmi hakemlerle oynayacaktık maçı. Onun için doğru olanı yaptığımıza inanıyorum.”

Kaynak: Ali Köksal