KOTON HALKA ARZ DUYURUSU GELDİ: Koton Halka Arz Ne Zaman? Koton Mağazacılık Kaç Lot Verir? Koton Hisse Fiyatı

Sermaye Piyasası Kurulu, Koton Mağazacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. halka arzına onay verdi. Halka arz takvimi listesinde yerini alan Koton Mağazacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. halka arz bilgileri belli oldu. Peki, Koton halka arz ne zaman? Koton Mağazacılık halka arz kaç lot verir? İşte yanıtı..

KOTON HALKA ARZ DUYURUSU GELDİ: Koton Halka Arz Ne Zaman? Koton Mağazacılık Kaç Lot Verir? Koton Hisse Fiyatı

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayından geçen Koton Mağazacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. bilgileri geldi.2024 yılında halka arz alım satım yapmaya devam eden milyonlarca yatırımcının beklediği duyuru geldi. Koton Mağazacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. pay başına 30,50 TL fiyatla talep toplama yapacak. Peki, Koton halka arz ne zaman? Koton Mağazacılık halka arz kaç lot verir? İşte Koton Mağazacılık halka arz merak edilenler..

KOTON HALKA ARZ NE ZAMAN?

SPK onaylı Koton Mağazacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. halka arz tarihi henüz açıklanmadı. Taslak izahnameye göre Koton Mağazacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. bireysele eşit dağıtım yapacak. 136.600.000 lot dağıtımı yapacak olan Koton Mağazacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. hisse fiyatı 30,50 TL olarak işlem görecek. Halka arz büyüklüğü 4.166.300.000 TL olan Koton Mağazacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. halka arz tarihi açıklandığında haberimizde yer alacak.

KOTON HALKA ARZ DUYURUSU GELDİ: Koton Halka Arz Ne Zaman? Koton Mağazacılık Kaç Lot Verir? Koton Hisse Fiyatı - Resim : 1ile Lila Kağıt Sanayi ve