KOTON HALKA ARZ SONUÇLARI TIKLA ÖĞREN: (XKTUM) Koton Kaç Lot Verdi? Koton Halka Arz Ne Zaman İşlem Görecek?

Koton halka arz sonuçları açıklandı. 30 Nisan ile 2-3 Mayıs tarihlerinde talep toplayan Koton Mağazacılık halka arz sonuçları belli oldu. Kişi başına 30,50 TL'den talep toplayan Koton halka arz kaç lot verdi merak edildi. Peki, Koton kaç lot verdi? Koton halka arz ne zaman işlem görecek? İşte yanıtı..

KOTON HALKA ARZ SONUÇLARI TIKLA ÖĞREN: (XKTUM) Koton Kaç Lot Verdi? Koton Halka Arz Ne Zaman İşlem Görecek?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onaylı Koton Mağazacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. halka arz sonuçları belli oldu. 30 Nisan-2 Mayıs ve 3 Mayıs tarihlerinde talep toplayan Koton halka arz sonuçları incelenmeye başladı. 30,50 TL fiyattan işlem gören Koton halka arz katılımcı sayısı 3.471.254 olarak açıklandı. Peki, Koton halka arz ne zaman işlem görecek? Koton halka arz kaç lot verdi? İşte merak edilen Koton lot sayısı..

KOTON HAKA ARZ KAÇ LOT VERDİ?

Koton Mağazacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. halka arz toplam 3.473.380 yatırımcıya dağıtım yapıldı. 30 Nisan ile 2-3 Mayıs tarihlerinde pay başına 30,50 TL’den talep toplayan Koton halka arz sonuçları 3.471.254 yurt içi bireysel yatırımcıya dağıtım yapıldı. 4.166.300.000 TL olan halka arz büyüklüğünü hedeflediği yönde büyütmek isteyen Koton Mağazacılık 136 milyon 600 bin lot dağıttı. Bireysel yatırımcıya 33-34 lot pay düştü.

KOTON HALKA ARZ SONUÇLARI TIKLA ÖĞREN: (XKTUM) Koton Kaç Lot Verdi? Koton Halka Arz Ne Zaman İşlem Görecek? - Resim : 1

KOTON HAKA ARZ NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Koton Mağazacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. halka arz talep toplama süreci sona erdi. Kişi başı 33-34 lot dağıtımı yapan Koton Mağazacılık KOTON Bist kodu ile Yıldız Pazar'da işlem görecek. Koton Mağazacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. borsada 6-10 Mayıs haftasında işlem görmesi bekleniyor. Koton borsa işlem tarihi açıklandığında haberimize eklenecek.