Kouakau: Her zaman yüzde yüzümü vermek için hazırım

Kocaelispor’a büyük beklentilerle transfer edilen Kouakau gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kouakau: Her zaman yüzde yüzümü vermek için hazırım

TAKIMA YARDIM ETMEK İSTİYORUM

Sözlerine süre bulma konusunda yaşadığı sıkıntı ile sözlerine başlayan Kouakau şu şekilde konuştu: Zorlu bir süreç ama futbolda bunlar var. Bazı oyuncuların dışarıda kalması gerekiyor. Sonuçta herkes her an oynayamıyor. Ancak takımın gidişatından dolayı mutlu olduğumu söyleyebilirim. Her zaman söylediğim gibi takıma yardım etmek istiyorum. Biraz zor bir durumdayım ancak herkes çok harika oynuyor zaten. Bunun da sonucunu görebiliyoruz. Ligin zirvesine yakın bir konumdayız.

TÜRKİYE BENİM İÇİN YENİ BİR TECRÜBE OLDU

Burada kalitenin gerçekten iyi seviyede olduğunu söyleyebilirim. Bu ligi daha önce de burada oynamış İsveçli oyunculardan duymuştum. Bana anlatmışlardı. İsveç’ten ilk ayrılışım, ilk defa başka bir ülkeye gittim. İsveç’te şehir değişikliği yaptım ama bu daha farklı. Türkiye gerçekten çok büyük bir ülke. Buradaki dil ve kültür benim için yeni bir yeni bir tecrübe demek. Tek başımıza olmak tabii ki zorlayıcı olabiliyor. Aileden uzak evden uzak olunca canın sıkılabiliyor ama sağ olsun takım arkadaşlarım çok iyiler.

NORMAL MEVKİİM 9 NUMARA

Takımda çok iyi bir ortam var ve benle her zaman pozitif olduğum için bunu bu şekilde aşabiliyoruz. Ayrıca buradaki kurduğum arkadaşlıklar da çok iyi seviyede olduğu için bu bana diğer konularda da yardımcı oluyor. Bu nedenle her zaman iyi yönlere odaklanıyorum. Öncelikle ben oynasam da oynamasam da hep aynıyım. Dediğim gibi her zaman takıma destek vermek isterim. Normal mevkiim 9 numara, futbol kariyerim boyunca hep 9 numara oynadım ama hocam beni başka bir mevkide oynatmak isterse ben bundan asla şikayetçi olmam, takıma yüzde yüzümü vermek için hazır olurum.

HERKES HER ZAMAN OYNAYAMIYOR

O mevkide ligin zirvesine yaklaşan bir oyuncumuz var. Tanque; çok iyi bir sezon geçiriyor. Aynı zamanda Atabey de son maçta oyuna girdiğinde katkıda bulundu. Az önce de söylediğim gibi herkes her zaman oynayamıyor. Ben de kendime şansın gelmesini bekliyorum. Tabi ki hocamızın kararı beni nerede oynatmak isterse, solda da sağda da, hiç oynamamış olsam da takımıma yüzde yüzümü vermek için her zaman hazırım.

Kaynak: HABER MERKEZİ