Kouakou: Bana sabredin!

Kocaelispor'da performansı ile sorgulanan geleceği Christian Kouakou, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu ve “Bana sabredin, bomba gibi geliyorum” dedi.

Kouakou: Bana sabredin!

HOCAMIZ KARAR VERİYOR

Kocaelispor'a büyük umutlarla transfer edilen ancak geride kalan süreçte beklentilerin çok uzağında kalan, dahası birçok spekülasyona konu olan Christian Kouakou basın mensuplarıyla bir araya geldi. Sakatlığın atlattığını ve tamamen takıma konsantre olduğunu söyleyen Kouakou "Sahaya hangi 11'in çıkacağına ve forma giyeceğine hocamız karar veriyor. Ben de forma giydiğim her dakika en iyisini yapmak için çabalıyorum. Takdir edersiniz ki Kocaelispor gibi büyük bir camianın ve şampiyonluk hedefleyen bir takımın oyuncuları da çok kalitedir. Bizler burada çok iyi bir ekip içerisindeyiz" dedi.

ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ

Geride kalan süreçte benden istenileni, potansiyelini gösteremedim. Şans bulduğum dönemlerde de asıl mevkiim olan 9 numarada oynayamadım. Tabi ki hocamız nerede görev verirse elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Hocamız bana nerede görev verirse ben elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim. Milli ara takıma artı değer katacaktır. Ben de bu süreçte kendini göstermek istiyorum. Biraz önce de dediğim gibi, iyi bir oyuncu grubuna sahibiz ve formda oyuncuların yerini almak kolay olmuyor.

GERÇEK KOUAKOU’YU İZLETECEĞİM

Ben de bu süreçte antrenmanlarda elimden gelenin en iyisini yaparak kendimi göstermek istiyorum ve sonrasında da forma şansı bekliyor olacağım. Herkes kendince birşeyler hakkında konuşuyor. Ben sakatlığımı tamamen atlatıp, bir daha nüksetmemesi adına üzerime düşeni yapıyorum. Benden büyük beklentileri olan taraftarlarımıza şunu söylemek istiyorum, sabırlı olsunlar. En iyi şekilde hazırlanıp fırsatını bulduğumda da gerçek Kouakou'yu herkese izleteceğim