Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kouakou: Bu 1 puan ileride işimize yarayacak

Kocaelispor’un santraforlarından Kouakou, 1-1 sona eren Bodrumspor maçının ardından basının karşısına geçti.

Kocaelispor’un santraforlarından Kouakou, 1-1

Christian Kouakou sözlerine Ekrem Can’ın vefatı ile başladı ve şu şekilde konuştu: Ekrem Can için çok çok üzgünüm. Ailesine başsağlığı diliyorum. Buraya ilk geldiğimde Ekrem başkanımızla görüşmüştüm. Kendisi çok iyi birisi. Geçtiğimiz süreçte bana çok yardımcı oldu, her daim bana karşı güler yüzlüydü, sürekli motivasyonumu artırmamı sağladı. Hem ailesi, hem kulüp, hem de benim için büyük bir kayıp oldu.

TARAFTARIMIZ MÜTHİŞ DESTEK VERDİLER

Hepimiz zorlu bir hafta geçirdik ancak aile olduğumuzu gösterdik. Taraftarımız arkamızda bizlere müthiş bir destek verdiler. 1-0 gerideydik ancak mücadelemize devam ederek 1-1’i bulduk. İkinci gol için de şanslarımız da oldu, atamadık. İnancımızı ve motivasyonumuzu kaybetmiyoruz. 1 puan aldık ama sezon sonunda bu puan bize çok yarar sağlayacak.

SAKİN KALMALI, KONSANTRE OLMALIYIZ

Şimdi Sakarya ile oynayacağız. Bu maçın hem şehrin hem de bizim ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. İyi bir maç olacak. Umarım 3 puanı alıp ailemize hediye ederiz. Tabii ki bu bir derbi. Sakin kalmalıyız ve konsantre olmalıyız. Bundan önce yaptığımız iyi şekilde tekrar yapacağız. Mücadeleci ruhumuzu kalitemizle birleştirerek bu maçtan galip ayrılmayı planlıyoruz.