Kouakou: Harika bir histi

Kocaelispor forması ile ilk golünü Altay ağlarına göndere Kouakou duygularını aktardı. Kouakou “Gol atmak harika bir histi. Sahada kaldığım süre boyunca takımıma elinden geldiğince katkı sağlayacağım” dedi.

Kouakou: Harika bir histi

TAKIMDA ÇOK İYİ FORVETLER VAR

Gerçek yerinde oynadığı zaman daha verimli olduğunun altını çizen Kouakou şu şekilde konuştu: Sizlere daha önce söylediğim gibi sezonun ilk yarısında kendi pozisyonumda oynayamadım. Tabii takımda 3 çok forvet vardı. Hocamız diğer iki forveti kullanmayı tercih etti. Ancak sağda da solda da oynatıldığımda yüzde yüzümü vererek işimi yapmaya çalıştım. Antalya kampında kendi pozisyonumda oynadım. Ardından merkez santrafor olarak görev aldım. Burada daha rahat oynuyorum ve takımıma daha fazla katkı veriyorum.

3 PUAN ALDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUM

Gol atmak harika bir histi. Taraftarımız da gol attığımız kalenin arkasındaydı. Onların önünde gol atmak benim için heyecan ve mutluluk veririydi. Attığım gol maçı bitiren gol oldu. 3 puan aldığımız için mutluyum. Saha içinde de dışında da elimden geldiğince takımıma yardımcı olacağım. Aldığım süre ne olursa olsun sahada olduğum her an benden isteneni fazlası ile yerine getireceğim. Gol olur, asist olur, takıma her türlü katkıyı vereceğim. Umarım sezon sonunda şampiyon olacağız.