Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kova Erkeği ile Akrep Kadını Uyumu Nasıldır, Anlaşabilirler Mi?

Özgürlüğüne düşkün kova erkeği, hırslı ve ihtiraslı akrep kadını ile anlaşabilir mi? Kova ve akrep çifti anlaşabilmek için hangi özelliklerini törpülemeli? İşte bu soruların cevapları…

Özgürlüğüne düşkün kova erkeği,

Kova erkekleri, dışarıdaki hayatı daha çok sever. Onlar için evde olmak tam bir eziyettir. Arkadaşları ile gezmekten ve eğlenceli bir şeyler yapmaktan hoşlanırlar. Kova burcu erkeği, gerekli durumlarda zekâsını devreye sokma yeteneğine sahiptir. Bakış açılarıyla etraflarındaki kadınları kolayca etkilerler.

Akrep burcu kadını, hırslarıyla istediği birçok şeyi elde edebilir. Her ne kadar hırsları olsa da kalpleri temizdir. Bu nedenle arzuladıkları şeyleri elde etmek için hileli yollara başvurmazlar. Akrep kadınları, karşılarındaki erkekten her zaman dürüstlük bekler. Aynı zamanda ilişkilerinde samimiyete de önem verirler.

Kova Erkeği ve Akrep Kadını Anlaşır mı?

Kova erkeği ve akrep burcu kadınının iyi anlaşması biraz zor olabilir. Akrep kadını, aklına koyduğunu yapma konusunda inatçıdır. Kova erkekleri ise baskıya gelemez. Bu nedenle sıkıntı yaşayabilirler. İki baskın karakter, zamanla birbirlerini tanıyarak mükemmel bir uyumun keyfini çıkarabilir.

Akrep kadını, ilişki süresince karşısındaki erkeğe çok fazla değer verir. Kova erkeği ise duygularını yoğun bir şekilde yaşamayı pek beceremez. İstese duygularını yoğunlaştırır ancak hiçbir zaman akrep kadınıyla bu konuda yarışamaz. Ancak baskın yönlerini biraz göz ardı ederek akrep burcu kadınlarla anlaşmayı başarabilir.

Kova Erkeği ve Akrep Kadınının Cinsel Uyumu Nasıldır?

Kova erkeği ve akrep kadını günlük hayatta sıkıntılar yaşasa da cinsel açıdan son derece uyumludurlar. İkisi de cinsel hayatta yenilikten hoşlanır. Bu nedenle farklı fantezilerle cinsel hayatlarına renk katarlar.

Kova Erkeği ve Akrep Kadını İlişkisi Evliliğe Gider mi?

Kova erkeği ve akrep kadını evliliğe kolay kolay karar veremez. Akrep kadınının evlenmeye karar vermesi için çok yoğun duygular yaşaması gerekir. Kova erkeği, her ne kadar evliliğe zor ikna olsa da eşine ve çocuklarına bağlılığı ile bilinir. Kova burcu erkeği, akrep kadınının baskılarından bunalmazsa onunla mutlu bir evlilik yürütür. Ancak özellikle sadakat konusuna özen göstermesi gerekir.

Kova Erkeği ve Akrep Kadını İyi Bir Ebeveyn Olur mu?

Kova erkeği, zekâsını çocuğu üzerinde kullanmayı sever. Onu her zaman akılcı işlere yönlendirir ve hayatta başarılı olması için uğraşır. Akrep kadınları ise hırslı yapılarını çocuklarına empoze eder. Bu sayede annesi akrep burcu olan çocuklar, derslerinde ve günlük hayatlarında daha hırslıdır.

Akrep annelerinin olumsuz bir özelliği de vardır. Bu burçtan olan anneler, başka annelerle rekabet içerisine girer. Bu nedenle çocuklarını daha başarılı olmaları konusunda baskı altına alabilirler. Çocuklar, annelerinin bu baskısından sıkılarak tepki gösterebilir. Akrep annesinin hırsları, kova erkeğinin mesafeli tavrı, çocuklar için biraz can sıkıcı olabilir.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!