Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kova Erkeği ile Başak Kadını Uyumu Nasıldır, Anlaşabilirler mi?

Kova erkeğinin zekâsına karşı başak burcunun zekâsı… Acaba bu iki taraf, üstün zekâlarını mutlu bir beraberlik için harekete geçirebilir mi?

Kova erkeğinin zekâsına karşı

Zeki, çevik ve atılgan olan kova erkekleri, arkadaşlarını da bu özellikleri ile kendine hayran bırakır. Kova erkekleri, dışarı insanıdır. Gece hayatı, dışarıda bir şeyler yapmak onları çok fazla mutlu eder. Kova erkekleri, kendi özgürlük alanlarını her zaman korumaya çalışır. Özgürlük alanlarına müdahale edildiği takdirde kolayca çileden çıkarlar.

Başak burcu kadını da kova erkeği gibi etkileyici bir zekâya sahiptir. Bu burcun kadınları, güzelliğiyle de adından söz ettirmeyi başarır. Harekete geçme, bir organizasyon düzenleme noktasında da başakların yeteneğinden söz edilebilir. Kova erkeği, bir iş organizasyonunda ya da kurumsal bir partide başak kadınını görerek ondan hoşlanabilir.

Kova Erkeği ve Başak Kadını Birbirine Uygun mudur?

Kova Erkeği ve Başak Kadını Birbirine Uygun mudur

Kova erkeği ve başak kadını birbirine tam anlamıyla uyumludur. İkisi de geniş bir arkadaş çevresine sahiptir. Başak burcu kadınlarının hünerleri sayesinde dışarıdaki eğlence eve de taşınır. Başak kadınları evcimen bir yapıya sahiptirler. Ancak kendilerini biraz zorladıkları takdirde kova erkeğinin özgür yaşam arzusuna saygı duyarlar. Bu sayede ikili arasında muhteşem bir uyum ortaya çıkar.

Kova Erkeği ve Başak Kadını Cinsel Açıdan Uyumlu mudur?

Kova erkeği ve başak kadınları cinsel açıdan çok fazla uyumlu değildir. Başak kadınları, normal hayatlarında sürdürdükleri düzen takıntısını, cinsel hayatlarına da yansıtır. Cinsel ilişki sırasında biraz tutucu olabilirler. Başak burcu kadınları, aşırı tutkulu bir şekilde cinsel birliktelik yaşamayı beceremez. Bu nedenle kova erkeklerini tatmin etmeleri zordur. Kova erkeği, başak kadınını tutkulu bir hale getirmek için saatlerce dil dökmek ya da ön sevişmeyi uzatmak zorunda kalabilir.

Kova Erkeği İle Başak Kadını Evliliği Nasıl Olur?

Kova erkeği ve başak kadını evlendiği takdirde mutlu olmayı başarabilir. Ancak her iki burcun da belli detaylara dikkat etmesi şarttır. Başak burçlarının düzen seven yapısı, kova erkekleri için baskı unsuru olabilir. Bu nedenle evlilikte sık sık çatışma yaşayabilirler. Başak burcu kadını daha çok evde olmayı sever. Kova erkeğinin dışarıdaki yaşamına uyum sağlamakta zorlanabilir.

Kova Erkeği İle Başak Kadını Nasıl Daha İyi Anlaşır?

Kova burcu erkeği, zekâsını kullanarak başak kadınını etkileyebilir. Aynı zamanda samimi ve dürüst olması da başak kadınına cazip gelir. Başak burcu kadınının hünerleri, kova erkeğini cezbetmesini kolaylaştırır. Duygularını kolayca dışa vurmaması, kova erkeğinin cazip bulacağı özellikler arasındadır.

Kova erkeği ve başak kadınının ilişkilerini yürütebilmek için bazı özellikleri ile vedalaşmaları gerekir. Samimiyet, başak kadınları için her zaman vazgeçilmezdir. Ancak başak burcu kadınlarının da aşırı kontrolcü tutumlarını bir kenara itmeleri önemlidir. Bu sayede kova erkeği kendini kapana sıkışmış gibi hissetmez.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!