Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kova Erkeği ile Koç Kadını Uyumu Nasıldır, Anlaşabilirler Mi?

Kova erkeği ve koç kadınının birbirleri ile olan uyumu çok merak edilir. Koç kadınıyla yeni bir ilişkiye başlayan kova erkekleri nelere dikkat etmeli? İşte detaylar…

Kova erkeği ve koç

Enerjik yapısıyla dikkat çeken koç kadını, yüksek enerjisine uyum sağlayacak biriyle beraber olmak ister. Koç kadınları, güçlü karakterleri ile de bilinir. Bu nedenle bazen vurdumduymaz olmaları ve kendilerini başkalarından üstün görmeleri de mümkündür.

Kova erkeklerinin de enerjik bir yapıya sahip olduklarından bahsedilebilir. Evde zaman geçirmek onlara göre değildir. Dışarıda arkadaşlarıyla beraber vakit geçirmekten daha çok hoşlanırlar. Kova erkekleri, zekâlarıyla da etraflarındaki kişileri etkilerler. Bu nedenle tüm kadınlar için cazip oldukları söylenebilir. Peki, kovaların koç kadını ile arası nasıldır?

Koç Kadını Kova Erkeğini Etkilemek İçin Ne Yapmalı?

Koç kadınının kova erkeğini etkilemesi için çok fazla bir şey yapmasına gerek yoktur. Koç ve kova kendilerini bir kenara atarak aşka odaklanır. Bu sayede ilişkilerini çılgın bir şekilde yaşamaları mümkün olur.

Koç kadınının kova ile uyumunun yüksek olduğundan bahsedilebilir. Sosyal yapıda olan koç ve kova, beraberliklerini sorunsuz şekilde yürütür.

Koç Kadını ve Kova Erkeği Anlaşabilir mi?

Kova burcu erkekleri, nazik kişilikleri ile ön plana çıkar. Bu nedenle koç kadını, kova erkeğine şartsız koşulsuz bir şekilde güvenir. Kova erkeklerinin zeki olması da koç kadınlarını etkileyen özelliklerden biridir. Yeni bir şeyler öğrenmeyi seven koç kadını, bu ihtiyacını kova erkeği sayesinde karşılar.

Kova burcu erkeklerinin kendine çeken bir yönü vardır. Bu nedenle pek çok kadın onlarla vakit geçirmekten keyif alır. Koç ve kova, olaylara objektif bir bakış açısı geliştirme yönüyle de uyumludur. Aynı zamanda Polyanna gibi olayların iyi yönünü görmeye de heveslidirler. Bu sayede iki burcun gündelik hayatta son derece iyi anlaştığından bahsedilebilir.

Kova Erkeği ile Koç Kadını Cinsel Uyumu Nasıl?

Kova erkeği ve koç kadınının cinsel açıdan uyum sağlaması belli koşullarda mümkündür. Kovalar, cinsel ilişki esnasında baskın olmayı tercih eder. Koç kadını da buna uyum sağladığı takdirde yatakta geçirdikleri zaman daha keyifli bir hale gelir.

Kova Erkeği ile Koç Kadını Evlenebilir mi?

Kova erkeği ile koç kadını, mutlu bir evlilik yaşayabilir. Her iki taraf da sevmeye ve sevilmeye aç olduğu için ilişkilerinde mutluluğu kolayca yakalar. Onların evlilikleri, beklenmedik durumların ortaya çıkmaması halinde uzun ömürlü olur.

Kova ve koçun evliliğinde, sahip oldukları bazı özellikler sorun yaratabilir. Bunlardan biri kova burcunun kararsız yapısıdır. Aynı zamanda zihnindekileri açığa vurma noktasında da biraz isteksiz hareket ederler. Kova erkeklerinin bağımsızlık arzusu ilişkilerde sorun yaratabilir. Bu gibi nedenlerle koç kadınının bu ilişki sürecinde bolca sabra ihtiyacı vardır. Kovanın kararsızlığı ve ketumluğu, ayrılığa bile neden olabilir.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!