Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kova Erkeği ile Kova Kadını Uyumu Nasıldır, Anlaşabilirler Mi?

Burcu aynı olan eşlerin ve sevgililerin mutlu bir beraberlik yaşamalarının mümkün olmadığı düşünülür. Ama bu kova erkeği ve kadını için geçerli olmayabilir. Acaba bu iki burç mutlu bir ilişki yaşamayı başarabilir mi?

Burcu aynı olan eşlerin

Kova erkeği ve kova kadınının birbiriyle uyumlu bir yapıya sahip olduğundan söz edilebilir. Her iki taraf da çok sayıda arkadaşa sahiptir. Bu nedenle birbirlerini kısıtlamadan sosyal hayatlarına devam etmeleri mümkündür. Özgürlüğüne düşkün olan kovalar, anlaşmayı başarır.

Kova erkeği ve kadını, zekâlarını da mutlu bir beraberlik yaşamak için kullanır. İlişkilerini ayakta tutmak için kafa yorarlar. Bu sayede mutlu bir beraberlik sürdürebilirler. Kova çifti, beraber çok keyifli bir şekilde zaman geçirir.

Kova Erkeği ve Kova Kadınının Özellikleri Nelerdir?

Kova kadını her zaman eğlenceli bir yapıya sahiptir. Bunun yanı sıra becerikli olmaları da kova kadınını cazip kılan özellikler arasındadır. Eşine karşı anlayışlı bir yapıya sahip olan kova kadını, evliliğini uzun süre sürdürmek için gerekli çabayı gösterir.

Kova erkeği ise kendini baskı altında hissetmeye gelemez. Bu nedenle evlilikte genellikle sorun çıkaran taraf olabilir. Ancak kova kadını ile ortak bir nokta bulmayı başarırlar. Kova kadını anlayışlı yapısıyla kova erkeğini ilişki süresince idare edebilir.

Kova Erkeği ve Kova Kadını Anlaşır mı?

Kova erkeği ve kova kadını anlaşmakta sıkıntı çekmez. İkisi de benzer özelliklere sahip olduğu için birbirlerine uyum sağlarlar. Kovalar arasında inatlaşma olmadığı takdirde aşklarının dolu dizgin devam etmesinde bir engel yoktur.

Kova erkeği, söz konusu sevdiği kadın olunca biraz kıskanç olabilir. Sevgilisinin nereye gittiğini, kimlerle vakit geçirdiğini bilmek ister. Kova kadını, sevgilisinin bu talebini yadırgamaz. Bu ikili birbirlerine uyum sağlayarak geleceğe umutla bakarlar.

Kova Erkeği ve Kova Kadınının Cinsel Uyumu Nasıldır?

Kova erkeği ve kova kadını, cinsel beraberliklerine tutkuyla başlasa da zamanla sıkılabilirler. Bu nedenle yeni fanteziler denemek ve ilişkiye heyecan katacak bir şeyler yapmak gerekebilir. Kova kadını, yeniliklere her zaman açıktır.

Kova Erkeği ve Kova Kadını Mutlu Bir Evlilik Yaşar mı?

Kova erkeği ve kova kadınının sahip olduğu ortak özellikler, mutlu bir evlilik sürdürmelerini sağlar. Ancak ilişkinin monotonluğa gitmemesi için çaba gösterilmelidir. Kova çifti, evlerinde sık sık misafir ağırlamayı sever. Aynı zamanda kendi özel alanlarında da arkadaşlarına zaman ayırırlar. Kova çifti, bir hafta sonu doğada kamp yapmak, yeni yerler keşfetmek gibi aktivitelerden hoşlanır. Ayrıca sokakta yağmur altında dans etmek gibi çılgınlıklar da onlara göredir.

Kova burcu kadını ve erkeği özellikle sadakat noktasında dikkatli olmalıdır. Zira kova erkeği, çapkınlıklarıyla meşhurdur. Birbirlerine saygı duydukları sürece evliliklerini mutlu bir şekilde sürdürmelerinin önünde hiçbir engel yoktur.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!