Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kova Erkeğinin Sevdiğini Nasıl Anlarsın?

Kova erkeğinin aşk hayatı hakkında doğru yorumlar yapmak için bazı bilgileri göz önüne almak gerekir. İşte Kova erkeğinin aşık hayatı hakkında önemli astrolojik bilgiler…

Kova erkeğinin aşk hayatı

Kova erkeğinin sevdiğini işaret eden belirtiler şunlardır:

En Önemsiz Konu Hakkında Bile Saatlerce Konuşabilir

Kova erkeği, çok konuşmaktan hoşlanmaz ve çok konuşan insanları da itici bulur. Ancak, Kova erkeği gerçekten sevdiği zaman en önemsiz konu hakkında bile saatlerce konuşacak kadar konuşkan hale gelir. Bu, onun kendi özelliklerinin değişecek kadar aşık olduğunu gösterir.

Gelecek Planı Yapar

Kova erkeği, anlık yaşayan burçlardan biridir. Onun için normal şartlarda hayatın anlamı, anı yaşamak demektir. Ancak, gerçekten çok severse karşısındaki kişiyi asla kaybetmek istemediği için onun da dahil olduğu gelecek planları yapar. Bu planları yapması ve zamanı geldiğinde uygulamaya geçirmesi, sevdiğinin göstergesidir.

İnsan İçerisinde Size Karşı Sevgisini Gösterir

Kova burcu normalde hislerini insan içerisinde yaşamaktan kaçınır. Ancak, gerçekten sevdiği zaman partnerine olan sevgisini çok kalabalık ortamlarda bile gösterir. Bu durum, Kova erkeğinin kendi tabularını yıkacak kadar çok sevdiğini gösterir.

Çok Derin Bakar

Kova erkeği için bakışlar, birçok sözcükten daha anlamlıdır. Bu yüzden zaman zaman sevgisini derin bakışları ile belli etmeye çalışır.

Partner Olmanın Yanı Sıra En İyi Arkadaş Olmaya Çalışır

Kova erkeği için ideal ilişki hem romantizmin hem de dostluğun bir arada olduğu ilişkidir. Kova erkeği bir insana hem aşık olabiliyorsa hem de o kişi ile en yakın arkadaş olacak kadar paylaşım içerisine girebiliyorsa ideal kadını bulmuş demektir. Bu yüzden gerçekten sevdiği kişi ile partnerin yanı sıra en iyi arkadaş olmaya da çalışır.

Kolay Kolay Gitmez

Kova erkeği, normalde oldukça çapkındır ve kısa süreli ilişkiler yaşayabilir. Bu ilişkilerde gerçek bir sevgiden çok küçük bir etkilenme söz konusu olduğu için en ufak sorunda o kişiyi bırakıp gider. Ancak, bir kadını gerçekten seviyorsa küçük sorunlarda çekip gitmeye çalışmaz. Tam aksine büyük sorunlarda bile ilişkiyi onarmak için sonuna kadar çaba harcar.

Kova Erkeği Kaçanı Kovalar Mı?

Kova erkeği çoğunlukla kaçanı kovalamaz. Ancak, gerçekten derin hisler besliyorsa kaçan kişiyi kovalama eğilimi gösterebilir. Bu kovalama durumu küçük de olsa bir karşılık göremezse çok kısa sürebilir. Bu yüzden Kova erkeği ile kaçan kovalanır oyununu oynamak oldukça riskli olabilir.

Kova Burcu Erkeğini Kendine Nasıl Bağlarsın?

Kova burcu erkeğini kendine bağlamak konusunda ironik bir şekilde herhangi bir çaba harcamamak gerekir. Kova erkeği, olduğu gibi davranan kadınlardan hoşlanır. Buna ek olarak kıskandırma ya da kaçan kovalanır taktiğini uygulama gibi oyunlar, birçok burcun aksine Kova erkeğinde zıt etki yaparak bağlanmaktan çok soğumasına neden olur.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!