Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kova Kadınının Evliliği Nasıldır, Hangi Burçla Evlenmeli?

Kova burcuna sahip olan kadınlar evliliklerinden zevk almak ister. Bu yüzden onlar için aile kurmak kadar ten uyumu ve cinsel hayat da önemlidir.

Kova burcuna sahip olan

Bazı burçlar birbirleri ile daha iyi anlaşırken bazı burçlar ise anlaşmakta zorluk çekebilir. Örneğin kova burcu evlilik için birçok burç ile uyumludur fakat anlaşamadığı burçlar ile de karşılaşılır. Her ilişkinin farklı dinamikleri bulunur ve bu dinamikler insanların özellikleri, karakterleri, hayata bakış açıları ve iletişim biçimlerini içerir.

Astroloji incelendiğinde ise gezegenlerin yeri, zamanı ve hareketleri ilişkileri ve insanları etkileyebilmektedir. Bu sebep ile de kova burcuna sahip olan kadınların evlenebileceği burçlar özel olarak belirlenmiştir.

Kova Kadınının Evliliği Nasıldır?

Kova kadını, hisleri kuvvetli bir burçtur. Genellikle karşısındaki insanın ruh halini anlar ve ona iyi gelecek şeyler düzenler. Dinlemeyi, anlamayı ve bir sorun var ise çözmeyi önemser. Kova kadını eğlenceli ve neşeli kimliği ile de öne çıkar. Duygusal olmasına karşın çoğu zaman mantığını kullanır. Zeki ve pratik bir insandır ve evliliğinde de bu özellikleri sık sık görülür.

Kova Kadını Hangi Burçla Evlenmeli?

Kova kadınının evlenebileceği bazı burçlar vardır. Partnerine karşı saygılı davranışları ve eğlenceli kimliği ile öne çıkan kova kadınlarının evlenebileceği burçlar arasında ikizler burcu ve terazi burcu yer alır. Bu iki burç ile evlilik uyumlarının yanı sıra aşk uyumları ve cinsellik uyumları da yüksektir. Cinsellik uyumları başak ve akrep burcu ile de vardır. Ayrıca aşk için uygun ancak evlilik için çok önerilmeyen bir diğer burç ise yengeç burcudur.

Kova Kadını Evlilikte Neyden Etkilenir?

Kova kadını evli olduğu erkeğin yapacağı jestlerden olumlu etkilenir. Küçük sürprizleri seven kova kadını, pahalı hediyelerden ve şaşalı jestlerden hoşlanmaz. Genellikle kendisinden büyük insanlar ile ilişki yaşar ve evliliğinde de yaş farkı olabilir. Seviyeli, saygılı ve kendinden emin erkekler onu evlilikte etkileyecektir. Eşinde de bu özellikler ile karşılaşılır ve eşinin saygılı davranışları kova kadınının etkilenmesine neden olur.

Kova Kadını ve İkizler Burcu Evliliği Nasıl Olur?

Kova kadını ve ikizler burcu evliliği uyumlu olacaktır. Bu iki burcun ten uyumu yüksektir ve birbirlerine aşık oldukları takdirde sorunların üstesinden gelebilirler. Anlayışlı olan bu iki burç hem eğlenceli hem de olgun bir evlilik yaşayabilirler. Bazı zamanlarda evcimen bazı zamanlarda ise oldukça sosyal davranışlar sergileyebilirler. Kova kadını, ikizler erkeğiyle evlendiği zaman “biz” olmaktan çekinmez.

Kova Kadını ve Terazi Burcu Evliliği Nasıl Olur?

Kova kadını ve terazi burcu evliliği yüksek uyum içerir. Cinsellik anlamında da uyumlu olan bu çift, birbirini tatmin etmeyi başarır. Bu sebep ile de ilişkileri her zaman sadık bir şekilde devam edecektir. Hayata bakış açılarının benzemesi nedeniyle dengeli, samimi ve güvenli bir ilişki yaşarlar.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!