Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kova Kadınının Hoşlandığı Erkek Tipi Nasıldır?

Dürüstlüğü ile bilinen kova kadınlarını etkilemek için özellikle bir detaya dikkat etmek gerekir. Böylece çok mutlu bir beraberliğin kapıları kolayca aralanır. İşte kova kadınını etkilemenin yolu…

Dürüstlüğü ile bilinen kova

Kova kadını, ilişkilerinde her zaman yapıcı olmaya çalışır. Dürüst davranırlar ve karşılarındaki kişinin de her zaman dürüst olmasını isterler. Özgürlüğüne düşkün olan kova kadınları, hiçbir zaman beraber oldukları erkeği bunaltmaz. Ayrıca sosyallik ve yardımseverlik onlar için önemlidir.

Kova kadınlarının olumsuz özelliklerinden biri kararsız olmasıdır. Kararsız tavırları, beraber oldukları kişiyi zora sokabilir. Zeki bir yapıda olan kova kadını bazen kibirli bir tavır takınabilir. Eğer kova kadını ile beraber olmak istiyorsanız onun olumsuz özelliklerine katlanmaya razı olmalısınız.

Özgürlük, Kova Kadınları İçin Önemlidir

Özgürlük, kova kadınlarının en fazla önem verdiği konulardan biridir. Onun özgürlüğün kısıtlayacak hareketlerden kaçınmalısınız. Öte yandan kendi özgürlük alanınızdan da taviz vermemeniz gerekir. Kova kadınları, özgür yaşamayı seven erkeklerden hoşlanır. Birbirinizi bunaltmadan ilerlerseniz ilişkiniz daha kısa süre içerisinde ciddileşir.

Özgün Bir Tarzınız Olsun

Kova kadını sıradanlıktan çok fazla hoşlanmaz. Giyiminizle, konuşmalarınızla ve davranışlarınızla farklı olduğunuzu kanıtlamalısınız. Herkese benzememeniz ve kendinize özgün bir stile sahip olmanız önemlidir.

Baskı Yapmayın

Kıyafetine karışmanız ya da iş arkadaşlarından onu kıskanmanız, kova kadınını iten davranışlar arasındadır. Bu baskı, ilişkinizin geleceğine zarar verir. Kova kadınına her koşulda güvenmeyi başarmalısınız. Aksi takdirde size karşı tavır takınarak ilişkiyi sonlandırabilir.

Kararsızlıklarıyla Baş Etmeye Çalışın

Kova kadını, hiç beklemediğiniz bir anda beklemediğiniz bir tutum takınabilir. Sizden uzaklaşabilir ve günlerce aramayabilir. Bazen de aşırı ilgi gösterir. Onun bu gelgitlerine hazırlıklı olmanız, ilişkinin devamı açısından önemlidir.

Arkadaşlık Önemli

Kova kadınını tanımanın en iyi yolu onunla yakın arkadaş olmaktır. Arkadaş olmadan, onun huyunu suyunu bilmeden bir beraberlik girişiminde bulunmamalısınız. Böyle bir durumda duygularınızda samimi olmadığınızı düşünür. Onunla iyi bir arkadaşlık kurduktan sonra samimiyetinizi ilerletebilirsiniz.

Desteğinizi Esirgemeyin

Kova kadını, beraber olduğu erkeğin desteğini her zaman üzerinde hissetmek ister. Size bir şey anlatırken onu can kulağıyla dinlemenizi bekler. Ayrıca hedefleri ve yaşadığı sorunlar noktasında da destek umar. Kova kadınının her daim yanında olduğunuzu gösterdiğiniz takdirde ilişkinizde mesafe kat edebilirsiniz.

Sürprizler Yapın

Kova kadını sürprizlerden çok hoşlanır. Onu mutlu edecek sürprizler yaptığınız takdirde size daha kolay bağlanır. Ufak tefek hediyeler, sürpriz yemek davetleri ile kova kadınını mutlu etmek mümkündür.

Onu Değiştirmeye Çalışmayın

Kova kadını insanları olduğu gibi kabul etmeye çalışır. Bu nedenle siz de onu olduğu gibi kabul etmelisiniz. Kova kadınından yapamayacağı şeyler beklemeniz doğru değildir. Davranışları konusunda taviz vermeyen kova kadınına uyum sağladığınız takdirde o da size pek fazla müdahale etmez. Mutlu bir ilişki için birbirinizin özel alanlarına mutlaka saygı duymalısınız.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!