KPSS LİSANS SINAV GİRİŞ BELGESİ RENKLİ Mİ OLMALI? KPSS Sınav Belgesi Siyah Beyaz Olur Mu? ÖSYM KPSS Sınav Yeri Bakma EKRANI

14 Temmuz Pazar günü yapılacak olan KPSS sınav giriş belgesi çıkaracak olan adaylar sorgulamaları hızlandırdı. Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumlarına girecek olan adaylar sınav giriş belgelerine odaklandı. Peki, KPSS lisans sınav giriş belgesi renkli mi olmalı? KPSS sınav belgesi siyah beyaz olur mu? İşte yanıtı..

KPSS LİSANS SINAV GİRİŞ BELGESİ RENKLİ Mİ OLMALI? KPSS Sınav Belgesi Siyah Beyaz Olur Mu? ÖSYM KPSS Sınav Yeri Bakma EKRANI

Kamuda memur olma hayali kuran adayların ter döktüğü Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) lisans sınav belgesi sorgulama ekranı açıldı. 14 Temmuz Pazar günü yapılacak olan KPSS sınavına girecek adaylar sınav giriş belgelerini çıkarmaya başladı. Genel Yetenek - Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumlarıyla başlayacak olan KPSS lisans sınav giriş belgesi renkli mi olmalı merak edildi. Adayların KPSS sınav belgesi siyah beyaz olur mu sorusu yanıt buldu. Peki, KPSS Lisans sınav yeri nasıl bakılır? İşte ÖSYM KPSS sınav giriş belgesi sorgulama ekranı..

KPSS LİSANS SINAV GİRİŞ BELGESİ RENKLİ Mİ OLMALI?

KPSS lisans sınav giriş belgesi renkli olma şartı yok. Adaylar isteklerine göre sınav giriş belgelerini renkli ya da siyah beyaz çıkartabilir. Tek husus siyah beyaz olduğunda adayın fotoğraf ve bilgilerinin belgede net olarak okunabilmesidir. Sınav giriş belgenizin oturum boyunca yanınızda olması zorunlu. ÖSYM tarafından düzenlenen KPSS lisans sınav giriş belgelerini https://ais.osym.gov.tr adresinden TC kimlik numaranız ve şifrenizle sisteme giriş yaparak bulabilirsiniz.

2024 KPSS SINAV YERİ NASIL BAKILIR?

ÖSYM KPSS sınav yeri nasıl bakılır adayların https://ais.osym.gov.tr adresine giriş yaparak TC kimlik numarası ve şifreleriyle sınav yerlerini öğrenmesi gerekiyor. 14 Temmuz 2024 Pazar günü uygulanacak olan 2024 KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür oturumu ile 2024 KPSS Lisans Eğitim Bilimleri oturumuna katılacak adaylar sınav giriş belgelerinde yer alan okul, salon ve sıra bilgilerine göre sınava başlayacak.

KPSS SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: HABER MERKEZİ