KPSS ÖN LİSANS GEÇ BAŞVURU TARİHİ 2024: KPSS Ön Lisans Geç Başvuru Nasıl Yapılır? KPSS Ön Lisans Geç Başvuru Ücreti

2024 KPSS ön lisans başvurusu yapacak olan adaylar başvuru tarihlerine odaklandı. Kamuda memur olmak isteyenlerin merak ettiği KPSS başvuru ekranı beklenmeye başladı. 1 Eylül'de sınava girecek olan adaylar için süreç başladı. Peki, KPSS ön lisans geç başvuru nasıl yapılır? KPSS ön lisans geç başvuru ücreti ne kadar? İşte yanıtı..

KPSS ÖN LİSANS GEÇ BAŞVURU TARİHİ 2024: KPSS Ön Lisans Geç Başvuru Nasıl Yapılır? KPSS Ön Lisans Geç Başvuru Ücreti

Kamuda görev almak isteyen vatandaşların merak ettiği KPSS ön lisans sınavı için geri sayım başladı. Her yıl milyonlarca adayın ter döktüğü KPSS sınav ve başvuru tarihleri belli oldu. ÖSYM tarafından açıklanan KPSS lisans sınav giriş yerlerinin ardından ön lisans araştırmaları yapıldı. Ön lisans memur adayları için süreç güncellendi. 1 Eylül günü yapılacak KPSS ön lisans için merak edilenler yayınlandı. Peki, KPSS önlisans geç başvuru ne zaman? KPSS ön lisans geç başvuru ücreti ne kadar? İşte yanıtı..

KPSS ÖNLİSANS GEÇ BAŞVURULARI NE ZAMAN?

KPSS Ön lisans Geç Başvuruları 9 - 10 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. Milyonlarca adayın katılacağı KPSS Ön lisans sınavı ise 1 Eylül 2024 tarihinde yapılacak. KPSS ön lisans başvuru ücreti 350 TL olarak belirlendi. KPSS ön lisans başvuruları ÖSYM AİS sayfası üzerinden gerçekleştirilecek.

KPSS SINAV TAKVİMİ 2024

-KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür-Eğitim Bilimleri oturumları 14 Temmuz 2024

-Alan Bilgisi 1. gün oturumları 20 Temmuz, 2. gün oturumları 21 Temmuz 2024

-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) 4 Ağustos 2024

-KPSS Ön Lisans 1 Eylül 2024

-KPSS Ortaöğretim 15 Eylül 2024

-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) 22 Eylül 2024

Kaynak: HABER MERKEZİ