KPSS ORTAÖĞRETİM BAŞVURU EKRANI: ÖSYM KPSS Ortaöğretim (Lise) Başvuru Nasıl Yapılır? 2024 KPSS Ortaöğretim Başvuru Ekranı

Kamuda çalışmak isteyen lise mezunlarının beklediği KPSS ortaöğretim başvuru ekranı açıldı. 18 Temmuz Perşembe günü erişime açılan KPSS ortaöğretim sınav süreci başladı. Adayların KPSS ortaöğretime kimler girebilir sorgulaması başladı. Peki, KPSS ortaöğretim ücreti ne kadar? KPSS ortaöğretim başvuru nasıl yapılır? İşte yanıtı..

KPSS ORTAÖĞRETİM BAŞVURU EKRANI: ÖSYM KPSS Ortaöğretim (Lise) Başvuru Nasıl Yapılır? 2024 KPSS Ortaöğretim Başvuru Ekranı

Milyonlarca adayın beklediği ortaöğretim KPSS başvuru tarihi geldi çattı. 18 Temmuz Perşembe günü erişime açılan KPSS ortaöğretim sınav başvuru ekranı açıldı. Çok sayıda aday bir yandan ortaöğretim KPSS başvuru şartları incelerken bir yandan da KPSS ortaöğretim ücreti sorgulamasına başladı. ÖSYM açıklaması geldi. Peki, KPSS ortaöğretime kimler girebilir? KPSS ortaöğretim başvuru nasıl yapılır? İşte ais.osym.gov.tr giriş KPSS ortaöğretim başvuru ekranı..

KPSS ORTAÖĞRETİM BAŞVURU NASIL YAPILIR?

KPSS ortaöğretim (lise) başvuru işlemleri 18 Temmuz 2024 Perşembe günü itibariyle start aldı. Lise mezunlarının girebileceği KPSS ortaöğretim sınavı başvuru tarihleri 30 Temmuz 2024 Salı günü sona erecek. Lise mezunu olan tüm adayların başvuru yapabileceği KPSS ortaöğretim lise sınavı 15 Eylül 2024 Pazar günü uygulanacak. KPSS Ortaöğretim sınavı sonuçları ise 4 Ekim 2024 tarihinde adayların erişimine açılacak.

2024 ÖSYM KPSS ORTAÖĞRETİM BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYIN

KPSS ORTAÖĞRETİM BAŞVURU ÜCRETİ 2024

Her yıl memur olma hayaliyle sınava giren lise mezunlarının beklediği başvuru tarihleri geldi. 2024 ÖSYM KPSS ortaöğretim başvuru ücreti 350 TL olarak belirlendi. KPSS ortaöğretim sınavına girecek olan öğrencilerin https://www.osym.gov.tr adresine TC kimlik numarası ve şifreleriyle giriş yaparak başvurularını tamamlaması gerekiyor. Sizden istenen bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde girdikten sonra KPSS ortaöğretim başvuru ücreti ödemeyi unutmayın.

Kaynak: HABER MERKEZİ