Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KPSS Ortaöğretim Sonuç Sorgulama Sayfası: ÖSYM KPSS Ortaöğretim Sonuçları Nereden Bakılır?

Lise mezunlarının ter döktüğü KPSS ortaöğretim sınav sonuçları için beklenen gün geldi. 4 Ekim Cuma günü erişime açılacak olan ÖSYM KPSS ortaöğretim sonuçları nereden bakılır sizler için araştırıldı. İşte KPSS ortaöğretim sonuç sorgulama sayfası..

Lise mezunlarının ter döktüğü

KPSS ortaöğretim sonuç sorgulama araştırması yapan milyonlarca aday geri sayıma geçti. Ortaöğretim KPSS sınav sonuçlarını merakla bekleyen adaylar aldıkları puanları öğrenmek için sabırsızlandı. 4 Ekim Cuma gününün gelişiyle KPSS ortaöğretim sonuçları 2024 ÖSYM AİS sayfasından açıklanacak. KPSSP94 puan türü ile kamu kurum ve kuruluşlarına lise mezunu adayların yerleştirilmesi yapılacak. Peki, ÖSYM KPSS ortaöğretim sonuçları nereden bakılır? İşte ÖSYM sonuç e-Devlet ortaöğretim KPSS ekranı..

ÖSYM KPSS ORTAÖĞRETİM SONUÇLARI NEREDEN BAKILIR?

15 Eylül Pazar günü gerçekleştirilen KPSS Ortaöğretim sınav sonuçları 4 Ekim Cuma günü erişime açılacak. ÖSYM AİS sayfasından duyurulacak olan ortaöğretim KPSS sınav sonuçları için sonuc.osym.gov.tr sayfasından TC kimlik numarası ile şifrelerle giriş yapılacak. Lise mezunu adayların girdiği KPSS ortaöğretim sınav sonuçları ÖSYM AİS Sınav Sonuçları bölümünden sorgulanabilecek. ÖSYM ortaöğretim sınav sonuçları için linke tıklayabilirsiniz.

ÖSYM KPSS ORTAÖĞRETİM SONUÇ SORGULAMA