KPSS PARA YATIRMA SON GÜN 2024: KPSS Ödemesi Nasıl Yapılır? KPSS Sınav Ücreti Hangi Bankaya Yatıyor 2024? ÖSYM AİS KPSS BAŞVURU ÜCRETİ ÖDEME EKRANI

Her yıl belirli aralıklarda gerçekleşen KPSS başvuru tarihlerinde son güne girildi. 15 Mayıs 2024 Çarşamba günü sona eren KPSS başvuru işlemlerinde ücret ödeme son tarih merak edildi. Her oturum için başvuru ücreti 350 TL oldu. Peki, KPSS ödemesi nasıl yapılır? KPSS sınav ücreti hangi bankaya yatıyor 2024? İşte yanıtı..

KPSS PARA YATIRMA SON GÜN 2024: KPSS Ödemesi Nasıl Yapılır? KPSS Sınav Ücreti Hangi Bankaya Yatıyor 2024? ÖSYM AİS KPSS BAŞVURU ÜCRETİ ÖDEME EKRANI

Her yıl milyonlarca adayın ter döktüğü Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) başvuru son gün geldi çattı. 3 Mayıs Cuma günü başlayan KPSS başvuru son tarih 15 Mayıs Çarşamba olarak ilan edildi. ÖSYM AİS sayfasından yapılan KPSS lisans başvuru ekranı henüz kapanmadı. Her yıl memur olma hayaliyle KPSS sınavına giren adaylar için kritik süreç sona erdi. 15 Mayıs Çarşamba günü sona erecek olan KPSS para yatırma son gün belli oldu. Peki, KPSS ödemesi nasıl yapılır? KPSS lisans başvuru ücreti ne kadar? KPSS sınav ücreti hangi bankaya yatıyor 2024? İşte KPSS sınav ücreti yatırma ekranı..

KPSS PARA YATIRMA SON GÜN

KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür Oturumu/Eğitim Bilimleri Oturumu (Her Bir Oturum İçin) : 350 TL

KPSS Alan Bilgisi Sınavları (Her Bir Oturum İçin) : 235 TL

ÖABT (Her Bir ÖABT Alanı İçin) : 350 TL

KPSS ÖDEMESİ NASIL YAPILIR?

KPSS başvuru son tarih 15 Mayıs 2024 Çarşamba günü sona eriyor. KPSS başvuru ve ücret yatırma işlemleri ÖSYM AİS sayfası üzerinden yapılıyor. Adaylar KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür Oturumu/Eğitim Bilimleri ve KPSS ÖABT için başvuru ücreti 350 TL ödemesi gerekiyor. KPSS Alan Bilgisi için başvuru ücreti ise 235 TL olarak ödenecek. KPSS sınavı başvuru ücreti yatırma ÖSYM Ödemeler ekranından yapılıyor. KPSS lisans başvuru ücreti https://ais.osym.gov.tr sayfasından ödeme yapabilirsiniz.

KPSS LİSANS BAŞVURU VE ÜCRET ÖDEME EKRANI İÇİN TIKLAYIN