Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KPSS SINAV GİRİŞ BELGESİ ÖĞRENME EKRANI 2024: KPSS Sınav Yeri Açıklandı Mı, Ne Zaman Belli Olacak? Sınav Yeri Sorgulama KPSS 2024

Kamuda memur olmak isteyen adayların ter döktüğü 2024 KPSS sınavı sayılı gün kaldı. 14 Temmuz Pazar günü yapılacak olan KPSS 2024 öncesi sınav giriş belgesi ve sınav yerleri araştırmaları yapıldı. Başvurularını tamamlayan adaylar KPSS sınav yeri sorgusu yaptı. Peki, KPSS sınav yeri açıklandı mı? İşte sınav yeri sorgulama KPSS 2024 ekranı..

Bu haberin fotoğrafı yok

KPSS sınav yeri öğrenme ekranı araştırılmaya başladı. 14 Temmuz Pazar günü milyonlarca adayın ter dökeceği Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) lisans 2024 için geri sayım başladı. Temmuz ayına girişle birlikte tüm adayların gündemi sınav yeri sorgulama KPSS 2024 oldu. Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri oturumlarına girecek olan adaylar KPSS sınav yeri açıklandı mı sorguladı. Peki, KPSS sınav yerleri ne zaman belli olacak? KPSS kaç dakika? İşte merak edilen KPSS giriş belgesi sorgulama ekranı..

KPSS SINAV YERLERİ BELLİ OLDU MU?

KPSS sınav giriş yerleri henüz belli olmadı. 14 Temmuz 2024 Pazar günü yapılacak olan KPSS 3 oturum halinde uygulanacak. Adaylar 14 Temmuz Pazar günü sabah Genel Kültür ve Genel Yetenek oturumlarına, öğleden sonra ise Eğitim Bilimleri oturumuna girecek. 2024 KPSS ÖABT/Alan Bilgisi/DHBT 1. gün oturumları 20 Temmuz’da, 2. gün oturumları ise 21 Temmuz tarihinde yapılacak. KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) 4 Ağustos Pazar günü gerçekleşecek. KPSS sınav giriş belgesi yayına girdiğinde haberimizde yer vereceğiz.

2024 KPSS KAÇ DAKİKA?

2024 KPSS Genel Yetenek ile Genel Kültür testinde adaylara çoktan seçmeli 120 soru soruluyor ve 130 dakika süre veriliyor. KPSS Eğitim Bilimleri oturumunda ise adaylar 100 dakika içinde 80 soruya yanıt veriyor.