KPSS SINAV GİRİŞ YERİ SORGULAMA EKRANI: ÖSYM KPSS Sınav Giriş Belgesi Öğrenme! KPSS Sınava Giriş Yerleri TIKLA ÖĞREN

ÖSYM tarafından düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavı (2024 KPSS) sınav giriş belgesi araştırmaları hızlandı. 4 Temmuz Perşembe günü KPSS sınav yerleri açıklandı. KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumları sınav giriş yerleri öğrenmek için linke tıklayın. İşte KPSS sınav yeri sorgulama ekranı..

KPSS SINAV GİRİŞ YERİ SORGULAMA EKRANI: ÖSYM KPSS Sınav Giriş Belgesi Öğrenme! KPSS Sınava Giriş Yerleri TIKLA ÖĞREN

Her yıl düzenlenen Kamu Personel Seçme Sınavı 2024 sınav giriş belgesi sorgulama ekranı açıldı. ÖSYM tarafından yayınlanan duyuruda KPSS lisans sınav giriş belgesi öğrenme yapılabileceği söylendi. ÖSYM duyurusunda, "2024-KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri Oturumları Sınava Giriş Belgeleri Erişime Açıldı" denildi. Genel Yetenek-Genel Kültür ile Eğitim Bilimleri oturumlarına girecek olan adaylar Alan Bilgisi Testi, Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) oturumlarından oluşan KPSS lisans sınavlarına girecek. İşte KPSS sınav giriş yeri sorgulama ekranı..

KPSS SINAV GİRİŞ YERİ SORGULAMA

ÖSYM açıklamasında, "4 Temmuz 2024 tarihinde uygulanacak olan 2024 KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür oturumu ile 2024 KPSS Lisans Eğitim Bilimleri oturumuna katılacak adayların sınava girecekleri bina ve salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgelerini ÖSYM https://ais.osym.gov.tr adresinden 4 Temmuz 2024 tarihinde saat 10.00'dan itibaren T.C. Kimlik numarası ve aday şifresiyle edinebilecektir" denildi.

KPSS SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Şermin Temur