Küçük bilardocu Engin Ali Kozluca mest etti

Başiskeleli genç bilardocu Engin Ali Kozluca, Bolu’da 14-18 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen U-17 3 Bant Bilardo Türkiye Şampiyonası 2. Etap müsabakalarında Türkiye üçüncüsü oldu.

Küçük bilardocu Engin Ali Kozluca mest etti

BÜYÜK BAŞARI

Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından 14-18 Ağustos 2024 tarihleri arasında Bolu’da düzenlenen Kadınlar Gençler U-21 ve U-17 3 Bant Bilardo Türkiye Şampiyonası 2. Etap müsabakaları sona erdi. Türkiye Şampiyonası 2’nci etabında ülkemizi temsil edebilmek ve milli takım sporcusu olabilmek adınakıyasıya mücadele eden bilardocular, 3 bantta hünerlerini sergiledi.

Küçük bilardocu Engin Ali Kozluca mest etti - Resim : 1

BİLARDONUN EN GENÇ BAŞARILI SPORCUSU

U-17 Kategorisinde mücadele eden Başiskele Şehit Emrah Sapa Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Engin Ali Kozluca 3. olarak büyük bir başarı elde etti. Küçük yaşlardan beri bilardoya ilgi duyan 11 yaşındaki Engin Ali Kozluca, Türkiye Bilardo Şampiyonaları’nın en genç yaşta dereceye girenbilardocusu olarak da tüm dikkatleri üzerine çekti. Başiskele Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü ve eski bilardo sporcusu Behlül Kozluca’nın oğlu olan Engin Ali’yi tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.

Kaynak: BÜLTEN