Küçük çocuk fırtınada devrilen ağacın altında kalıyordu. Felaketten son anda kurtuldu

Adana'da dün yaşanan fırtınada, bir çocuk devrilen ağacın altında kalmaktan son anda kurtuldu. Bu anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Küçük çocuk fırtınada devrilen ağacın altında kalıyordu. Felaketten son anda kurtuldu

Olay, Adana'nın Çukurova ilçesine bağlı Belediyeevleri Mahallesi'nde meydana geldi. 13 yaşındaki Çınar Karskaya, cips almaya bakkala gitti. Aniden bastıran yağmur sonrası çıkan fırtınada bakkalın önündeki cips standı hareketlendi. Küçük Çınar standı kontrol altına almaya çalışırken, bakkalın yanındaki ağaç aniden ikiye bölünerek çocuğun birkaç metre uzağına düştü. Korku dolu anlar yaşayan çocuk, kendisini dükkanın içine atarak güvende hissetti. Esnafın durumu ailesine bildirmesiyle sakinleşti.

O ANI ANLATTI

Çınar Karskaya, o anları şöyle anlattı: "Cips standını düzeltiyordum. Tam düzeltecekken rüzgar standı devirdi. Ben tekrar düzeltmeye çalışırken birdenbire ağaç düştü. O anda çok korktum, elim ayağım titredi. Sonra market sahibi Osman abi dışarı çıktı. Ben sadece cips almaya gelmiştim. Bana içeri gitmemi söylediler. İçeri girip ağlamaya başladım, titremeye başladım."

Kaynak: İHA