Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Küçükkaya Tutuş’a yüklendi: Vizyonsuzlukta son nokta

CHP İzmit Belediyesi Meclis Üyesi adayı Mehmet Ümit Küçükkaya, Muharrem Tutuş’un proje lansmanında kullandığı İzmit Belediyesi sosyal tesis proje görsellerine tepki gösterdi.

CHP İzmit Belediyesi Meclis

Cumhur İttifakının AK Partili Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş, geçtiğimiz gün düzenlediği lansman toplantısında başkan olması durumunda hayata geçireceği projeleri anlattı. İzmit’te sosyal tesisler hayata geçireceklerini ifade eden Muharrem Tutuş, sunum yaptığı sırada proje görseli olarak gösterilen görsel dikkat çekti.

KÜÇÜKKAYA’DAN TEPKİ

Daha önce İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yapma vaadi verdiği projenin görselinin Tutuş’un sunumunda yer almasına CHP Meclis Üyesi adayı ve eski İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya tepki gösterdi. Küçükkaya, konu ile ilgili paylaşım yaptığı görsellerde, ‘Tutuş’tan şaka gibi lansman’, ‘Biri Muharrem Tutuş’a İzmit Belediyesi’nin mola evleri yaptığını hatırlatsın’ ve ‘Benim projem demek vizyonsuzlukta son nokta olsa gerek’ ifadelerini kullandı.

“ÖDÜNÇ ALMANIN ÖTESİNDE”

3 başlıkta konuyu anlatan Mehmet Ümit Küçükkaya şu ifadeleri kullandı: VARAN 1: Bulutlar Bile Aynı. 31 Ekim 2022 yerel bir gazetede verilen İzmit Belediyesi projesiyle dün ki AKP İzmit İlçe Başkan Adayı Muharrem Tutuş’un şehrimize armağan edeceği proje. Tıpkı başlıkta ki gibi bulutlar bile aynı. Ödün(ç) almanın ötesine geçilmiş sanki.

“MOLA EVLERİ İÇİN TEŞEKKÜR BEKLERDİK”

Varan2: Meclis üyesi olduğun belediyenin hizmetlerini bilmediğini düşünmüyorum. Lakin kamuoyuna projem diye tanıtmadan önce, İzmit Belediyesi’nin uygulamasını yaptığı Mola Evleri için proje sahiplerine bir teşekkürü beklerdik.

“İZMİT’İN VERECEK 5 YILI YOK”

VARAN3: Ulaştırma bakanlığı projesi olan büyükşehrin yetkisinde ki Akçaray kapasite arttırması işinin İzmit Belediyesiyle ne alakası var kardeşim? Sonuç itibariyle dağ fare doğurdu misali, İzmit için Fatma Kaplan Hürriyet’in gerçekleştirdiğini hayal bile edemeyen bir kadroya İzmit halkının verecek bir beş yılı yok” ifadelerini kullandı.